Ekşi Sözlük'e nasıl girilir?

Ekşi Sözlük'e nasıl girilir?
Türkiye'nin en aktif sözlük platformu Ekşi Sözlük'e bir süredir erişim sağlanamıyor. Peki, Ekşi Sözlük'e nasıl girilir? Detaylar haberimizde.

HABER MERKEZİ - Sahip olduğu yazarlarla birlikte her gün birçok konuda gündem belirleyen, milyonlara ulaşan ve zaman zaman da eleştirilerin odağı haline gelen Ekşi Sözlük’e bir süredir erişim sağlanamıyor. Sözlük platformundaki yazarlar kadar dışarıdan takip eden internet kullanıcıları ve farklı içerikler hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar 21 Şubat’tan bu yana sözlüğe giremiyor. Peki, Ekşi Sözlük’e nasıl girilir? Detaylar haberimizde yer almaktadır.


[related-posts id="92980" color="bg-primary"][/related-posts]



Ekşi Sözlük'e neden girilemiyor?

21 Şubat'ta hakkında getirilen karar neticesinde Ekşi Sözlük'e girilememektedir. Milyonların her gün aktif olarak kullandığı web sitesi hakkında yetkililer tarafından "Merhaba, erişim engeli konusunda bir karar olduğunu gördük ancak ayrıntısı hakkında bilgi sahibi değiliz, yetkililerden bilgi almaya çalışıyoruz. bilgi aldıkça paylaşacağız." ifadelerine yer verildi. 


 

Ekşi Sözlük'e nasıl girilir?

Web siteleri arasında en çok vakit geçirilenler sıralamasında zirvede yer alan Ekşi Sözlük'e şu an Türkiye sınırları içerisindeki IP'lerden masaüstü bilgisayarlardan erişim sağlanamamaktadır. Sadece mobil uygulamalar üzerinden gerçekleştirilebilmektedir. Uygulamaya yerleştirilen VPN modülü ile yapılabilmektedir. Proxy ve VPN ile de girilebiliyor. Bunlar zaman zaman web bazen de mobil tabanlı olabilmektedir.

Şu an Ekşi Sözlük'e mobil uygulama üzerinden girilebilmektedir.

eksi_sozluk_mobil

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.