Elon Musk, Twitter genel merkezinin logosunu değiştirdi

Elon Musk, Twitter genel merkezinin logosunu değiştirdi
Twitter CEO'su Elon Musk, sosyal medya devinin ABD'nin Kaliforniya eyaletinin San Francisco kentinde bulunan genel merkezinde esprili bir değişiklik yaptı.

Fatma Müge Yücetürk - Milyarder Elon Musk, platformun San Francisco'daki merkezindeki son değişikliği Twitter hesabından duyurdu.

uNRdIg0eY0-lArxW5IdFdg

Arka plana uyum sağlaması için beyaz bir W ile Twitter logosunun fotoğrafını paylaşan Musk, "San Francisco Genel Merkezi'ndeki ev sahibimiz, yasa gereği Twitter etiketini korumamız gerektiğini ve bunu yapabileceğimizi söyledi" dedi. w'yi çıkarmayın, biz de onu arka plan rengiyle boyadık. Sorun çözüldü!" sözlerini kullandı.

Ancak sosyal medya kullanıcıları, Musk'ın "Twitter" etiketini "Titter" olarak değiştirme planının birkaç gündür üzerinde çalışılan bir plan olduğunu fark etti.

Bir gün önce girişimci William LeGate, muşambayla kaplı bir "W" işaretinin resmini tweetledi.

ZleOTW9HqkmJlzcO3yHreg

Binanın sahibi SRI Nine Market Square LLC, boyalı kaplama levhalarına izin verilip verilmediğine ilişkin soruya yanıt vermedi.

Elon Musk Twitter'da Fazlasıyla Değişiklik Yaptı 

Öte yandan Musk, Twitter'ı devraldığından beri şirketin San Francisco'daki genel merkezinde çok sayıda köklü değişiklik yaptı. Ocak ayında, Twitter'ın gelirini artırmak için mutfak aletleri, Twitter figürinleri, mobilyalar ve hatta ofis bitkileri de dahil olmak üzere ofiste bulunan yüzlerce ürünü satmaya çalıştı. Aralık ayında Twitter genel merkezindeki temizlik hizmetlerini durdurdu ve çalışanlarından ofise kendi tuvalet kağıtlarını getirmelerini istedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.