Elon Musk yönetimindeki Twitter'dan sıkılanlar için: Truth Social!

Elon Musk yönetimindeki Twitter'dan sıkılanlar için: Truth Social!
Twitter'ın baskısından sıkıldıysanız ve yeni bir platform arıyorsanız, Twitter'a alternatif olarak kendi düşüncelerinizi ve fikirlerinizi paylaşabileceğiniz, başkalarının fikir ve düşüncelerini görebileceğiniz bir platform olan Truth nedir ?

Necdet Oktay Apaydın - 2022'nin ilk çeyreğinde tüm dünyada kullanıma sunulan ve merakla beklenen Truth Social uygulaması, sekiz aylık bekleme süresinin ardından Google Play'de kullanıcıların beğenisine sunuldu. Bu uygulamanın arkasındaki isim ise eski ABD Başkanı Donald Trump. Twitter'ın yeni kuralları da gerçek sosyal araştırmaları hızlandırıyor. Peki bahsettiğiniz Truth Social uygulaması nedir, nasıl çalışır ve en önemlisi nasıl indirirsiniz, bu ve daha fazla sorunun cevabını sizler için cevaplandırdık.

Truth Social Amacı Nedir?

Truth Social Nedir?

Truth Social, Amerika Birleşik Devletleri'nde 2023 için planlanan bir sosyal medya platformu ve mikroblogdur. Truth Social, kendisini ağırlıklı olarak muhafazakar kullanıcıları hedefleyen, ağırlıklı olarak sağcı bir sosyal medya platformu olarak konumlandırıyor.

Truth Social Amacı Nedir?

Truth Social, kullanıcılara haber, paylaşım, takip ve diğer sosyal medya özelliklerini sağlayacaktır. Bu platformun temel amacı, muhafazakar görüşlere sahip kullanıcılar için politik olarak uygun bir ortam sağlamaktır.

Truth Social Ne Zaman Çıktı?

Truth Social Ne Zaman Ortaya Çıktı?

Trump Media & Technology Group tarafından kurulan Truth Social, öncelikle Amerikalı politikacı ve iş adamı Donald Trump tarafından desteklenmektedir. Trump, 2021'de Twitter hesabını kalıcı olarak yasakladıktan sonra sosyal medya devini eleştirmiş ve kendi platformunu kuracağını duyurmuştu. Yanıt olarak, Truth Social projesi uygulandı. Bu nedenle platform 2021 yılında kurulmuş ve 21 Şubat 2022 tarihinde halka açılmaya başlamıştır.

Truth Social Nasıl İndiriliyor?

App Store'da milyonlarca sosyal medya kullanıcısı tarafından en çok indirilen uygulamalardan biri de Truth Social oldu. Google Play'de 1 numara olan Truth Social'ın kullanıcı tabanı her geçen gün büyüyor. Truth Social yalnızca Google Play ve App Store'dan indirilebilir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.