ETS 2 (Euro Truck Simulator 2) nasıl online multiplayer oynanır?

ETS 2 (Euro Truck Simulator 2) nasıl online multiplayer oynanır?
 DAMGA Editörü
Yıllardır oyun severlerin en çok tercih ettiği yapımlardan biri olan Euro Truck Simulator 2, online mecrada da zevkle oynanıyor. Ancak bu keyfi yaşamak için bazı ayarlar gerekiyor. Peki, ETS 2 (Euro Truck Simulator 2) nasıl online oynanır? İşte detaylar.

Şirketlere bağlı yükleri bir noktadan başkasına götürebildiğiniz TIR oyunu Euro Truck Simulator 2 (ETS 2), her geçen gün daha fazla kişi tarafından oynanıyor. Ağır vasıtalarla yolculuk yapmak, farklı kariyerler oluşturmak ve internette yayın gerçekleştirmek isteyenler online olarak da oynamak amacıyla araştırmada bulunuyor. Bilmeyenlerin çok zorlanmadan yapabileceği aşamaların ardından Euro Truck Simulator 2 oynayabileceğini garanti ettiğimiz haberimizde tüm aşamaları görebilirsiniz. Peki, ETS 2 (Euro Truck Simulator 2) nasıl online oynanır? Detaylar haberimizde yer almaktadır.

5e9d081ed29efa127a514d7851c04ccc90cbd1fe.jpeg

Türkiye'den büyük ilgi var

Euro Truck Simulator 2'nin en çok tercih edildiği ülkelerden biri Türkiye. Yapıma yine en fazlı katkı verenler arasında Türk oyuncular geliyor. Son zamanda İstanbul ve Edirne'nin eklendiği Black Sea paketiyle gündemde olan oyunda ayrıca Türkiye haritası da yine modlu olarak oynanabiliyor.

ets-2-turkiye.webp

ETS 2 1.48 Türkiye Haritası

Yukarıdaki görselde ProMods'un oluşturduğu harita var. İstanbul ve Edirne'nin haricinde şu an Tekirdağ ekli. Ancak Oyuncuyuzbiz ekibinin hazırladığı haritada 81 ilin neredeyse tamamı bulunuyoar. Bu da oyun severleri daha fazla oynama isteğine itiyor. Google'da 1.48 olan güncel sürümle birlikte ETS 2 Türkiye Haritası olarak aratırsanız karşınıza çıkar.

ets-2-konvoy.jpg

ETS 2 online oynanır mı?

Oyunun en çok sevilen modlarından biri de çevrimiçi oynayabilmek. Çeşitli hikayelerle bir araya gelen oyuncular çok fazla keyif alarak direksiyon başına geçiyor ve birlikte organizasyon yapıyor. Hatta bu videolar internette binlerce kez izleniyor.

ETS 2 nasıl online oynanır?

Bilindiği üzere ETS 2, Steam üzerinde yayında olan ve orijinal içerikleri destekleyen bir oyun. Yani eğer kendi haritalarına sahip değilseniz birçok özelliği kullanamazsınız. Bunlara haritalar en önemli örnek olmakla birlikte oyunun da keyif veren noktalarından biri budur. Mahrum kalmak istemiyorsanız tüm güncel haritaları satın almanız gerekmektedir. Diğer modları ise internetten indirebilirsiniz.

ETS 2 online oynama adımları

  1. TruckersMp'ye girin. Kayıt butonuna tıklayın.
  2. Burada Steam hesabınızı bağlamanız gerekiyor. Web üzerinden diğer sekmede profilinize giriş sağlayın. Dikkat etmenizde fayda var. Gizlilik ayarlarınızda oyun detayları bölümünüz gizli olmamalı. Aksi takdirde sistem size dair verileri çekemez ve kayıt gerçekleşmez.
  3. Kayıt işlemlerinden bilgilerinizi girin ve tamama basın.
  4. Ardından yeni bir sayfa açılacak ve buradan modu indirin butonuna tıklayın.
  5. İndirdikten sonra kurun ve karşınıza çıkan Oyna sekmesinden serverları görüntüleyin.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.