FIFA 21 PS4, PS5 ve XBOX ne zaman çıkacak? FIFA 21 Şampiyonlar Ligi ve Ultimate sürümü fiyatları (kaç lira)

FIFA 21 PS4, PS5 ve XBOX ne zaman çıkacak? FIFA 21 Şampiyonlar Ligi ve Ultimate sürümü fiyatları (kaç lira)
Dünyanın en çok oynanan futbol oyunu olan ve milyonlarca kişiyi konsol başına kilitleyen FIFA'nın çıkış tarihi ve ön sipariş fiyatı belli oldu. Buna göre oyuncular belirlenen sürüm ve ücretlerde oyunlarını alabilecek. Peki FIFA 21 PS4 ne zaman çıkacak? FIFA 21 Şampiyonlar Ligi ve Ultimate sürümü fiyatları (kaç lira) haberimizde yer alıyor.

Milyonlarca oyun severin merakla beklediği ve oynamak için sabırsızlandığı FIFA 21 için beklenen gün geldi. Ön siparişe sunulan oyunun uzun süredir öğrenilmek istenen fiyatları da açıklandı. Türkiye liginin de bulunduğu sezonda dünyanın birçok yerinden seçebileceğiniz kulüplerle birçok başarıya ulaşabilirsiniz. Bunun için ise ödemeniz gereken tutarlar çeşitli sürümlere göre farklı seviyelerde görücüye çıktı. FIFA 21 PS4 ne zaman çıkacak? FIFA 21 Şampiyonlar Ligi ve Ultimate sürümü fiyatları (kaç lira) haberimizde yer alıyor.
 


FIFA 21 kaç lira?

PlayStation 4 platformu için FIFA 21, ön siparişe açıldı. Oyunun aynı zamanda PS5 ve Xbox Seriex X sürümünün çıkacağını da belirtelim. FIFA 21'in PS4 veya Xbox One sürümünü edinen kullanıcılar, yeni oyun konsolları satışa sunulduğunda ücretsiz olarak oyunlarını yenileyebilecek. FIFA 21 Standart, Şampiyonlar Ligi ve Ultimate olmak üzere toplam 3 paket ile ön siparişe sunuluyor. Fiyatlar da bu sürümlere göre değişiklik gösteriyor. FIFA 21 Standart sürümü 499 TL'den, FIFA 21 Şampiyonlar Ligi sürümü 599 TL'den, FIFA 21 Ultimate Sürümü ise 699 TL'den satışa sunuluyor. EA Access üyesi olanlar için oyun fiyatlarında düşük oranda da olsa bir indirim yapılıyor. Buna göre EA Access üyeleri için FIFA 21 Standart sürümü 449.91 TL, FIFA 21 Şampiyonlar Ligi sürümü 539.91 TL, FIFA 21 Ultimate Sürümü ise 629.91 TL olarak belirlendi.


FIFA 21 ne zaman çıkacak?

Yaşattığı futbol heyecnaıyla tekonolji severlerin her sene vazgeçilmezi olan FIFA'nın yeni sezon oyunu 9 Ekim'de satışa sunulacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.