Football Manager 2024 (FM24) en iyi 10 wonderkid futbolcu listesi

Football Manager 2024 (FM24) en iyi 10 wonderkid futbolcu listesi
 DAMGA Editörü
Football Manager 2024'ün çıkmasına kala birçok konu merak konusu. Özellikle de gen. yetenekler ve futbolcular. Wonderkid sahibi olmanın vereceği haz şimdiden oyuncuları etkilemiş durumda. Football Manager 2024 (FM24) en iyi 10 wonderkid futbolcu listesi.

Dünyayı sallayan oyuncu sayısı, sahip olduğu özellikler ve yaşattığı deneyimlerle her yıl milyonlara ulaşan Football Manager yine adından söz ettirecek gibi gözüküyor. Birbirinden farklı yeniliklerle oyun severlerin karşısına çıkmaya hazırlanan yapımı oynamak isteyen teknoloji takipçileri de araştırmalarda bulunarak çıkış tarihini öğrenmeye çalışıyor. En çok sorgulanan konulardan biri de süper çocuk olarak adlandırılan wonderkidler. Yetenekleri ile her takımı uçurabilecek kapasiteleri bulunan bu isimler yine kadroların gözdeleri haline gelecek. Football Manager 2024'ün 10 wonderkidini slzerle buluşturduk.


Football Manager 2024'ün en iyi 10 wonderkid futbolcusu

10. Jorrel Hato (Ajax): DC-DL

heitinga-wijzigt-ajax-opstelling-op-een-plek-hato-speelt-in-plaats-van-baas.webp

Ajax'ın son senelerdeki yeteneklerinden biri olan Jorrel Hato bu sezon forma şansı bulmaya başladı. 17 yaşında iki lig maçına da çıkan ve 180 dakika sahada kalan genç oyuncu Heracles karşısında asist yapmayı da başardı. Stoperin yanı sıra sol ayaklı olması nedeniyle sol bekte de oynayabilen Hato'nın potansiyel yeteneği de merak konusu. Eğer uzun soluklu bir kariyer düşünürseniz biçilmiş kaftan denebilir.


9. Roony Bardghji (Kopenhag): AMR-AML-AMC

roony-14112020-fck1.jpg

2 yıldır Football Manager oyuncularının gündeminde bulunan Roony Bardghji, ne yapacağı kestirilemeyen bir isim. Kopenhag'dan onu koparabilmeniz için 13-14 milyon euro ödemeniz ve 18 yaşı dolana kadar beklemeniz gerekiyordu. Ancak bu süre artık kısaldı. Dolayısıyla onu takımınıza daha erken ekleyebileceksiniz. Sağ kanat oynamasının yanı sıra sol kanat ve 10 numarada forma giyebiliyor. Ancak doğal mevkisi sağ açık. Tam bir silaha dönüşebilecek özellikleri ile öne çıkıyor.

8. Alejandro Garnacho (Manchester United): AML

alejandro-garnacho-everything-to-know-about-young-man-utd-player-age-height-country-position.webp

Manchester United'ın kadrosuna kattığı günden bu yana üzerinde büyük yatırım yaptığı Alejandro Garnacho artık tam bir Premier Lig futbolcusu oldu. Bu durum da kendisini wonderkid listesine yazdırmasını sağladı. Sol kanat ihtiyacınız olursa Arjantinli futbolcu imdadınıza yetişebilir ve uzun bir yolculuğun baş kahramanlık görevini üstlenebilir. Ancak ikna etmeniz gereken bir United var.

7. Lamine Yamal (Barcelona): AMR

15-yasindaki-lamine-yamal-barcelona-tarihine-gecti-1682855613-9119.webp

Barcelona'nın alt yapısı La Masia'dan yetişen ve büyük umut vaat eden Ekvator Ginesi asıllı İspanyol futbolcu henüz 16 yaşında. Kendisi için taraftarlar da oldukça heyecanlı ve bir an önce neler yapacağını sabırsızlıkla bekliyor. Sağ kanat için en dikkat çeken isimlerden biri olan Yamal, bu sezon La Liga'da da şans bulmaya başladı. Kadrolarınızda yer verebilirsiniz.

6. Andreas Schjelderup (Benfica): AML-AMC

fm-24-wonderkid-schjelderup.jpg

Football Manager 2022 ve Football Manager 2023 serilerine adını yazdırmayı başaran Norveçli futbolcu, eski kulübünde 7.5 milyon euro karşılığında alınabiliyordu ancak artık Benfica forması giyiyor. Bu nedenle kadronuza katmak biraz zor ancak imkansız değil. İçe kat eden kanat profili ile gol silahı haline dönüşen ve double doublelar ile sizi rahatlatacak bir alternatif.

5. Warren Zaïre-Emery (PSG): AML-AMC

who-is-warren-zaire-emery-all-about-his-father-franck-emery-origin-religion-psg-salary-uefa-champions-league-stats-and-more.webp

PSG'nin uğruna birçok teklifi reddettiği 17 yaşındaki futbolcu için Football Manager tutkunları oldukça heyecanlı. Orta sahaya hakim olmak istiyorsanız en doğru tercilerden birisi kendisi. Oyuncunun geleceğinde izinizin olmasını da hedefliyorsanız doğru antrenman programları uygulayarak kariyerini farklı bir yöne evrilmesi konusunda yardımcı olabilirsiniz.

4. Endrick (Palmeiras): ST

941ecd54-afd1-4250-a635-a65e0b5e3898-1280x720.jpg

Real Madrid'in bonuslarla 72 milyon euroya transfer ettiği Endrick'i oyunda Palmeiras'ta görebilirsiniz. Zira 18 yaşında olmadığından dolayı bu zamana kadar yeşil beyazlılarda forma giymek zorunda. Stil olarak Ronaldo'ya benzediği çok konuşulan genç yıldızla oynamak için ya Real Madrid'de başlamanız ya da dünya devinin ondan umudu kesmesi gerekiyor. Farklı bir takımdaysanız almak bir hayli zor.

4. Youssoufa Moukoko (Borussia Dortmund): ST

179b0cb80e621054f7b8dede69b929f68eb29c29.jpg

Daha önceki serilerde efsane bir performans ortaya koyan Youssoufa Moukoko, bu yıl da adından söz ettirecek. Borussia Dortmund'un bir ara serbest statüden gitmesine hakkı varken takımda tutmayı başardığı genç futbolcu kadroların vazgeçilmezi olacak.

4. Gavi (Barcelona): MC

gavi.jpg

Genç yaşına rağmen sahip olduğu olgunluk ve ortaya koyduğu performansla adından söz ettiren Gavi, Barcelona orta sahasında yine en çok tercih edilen isim olarak öne çıkacak. Onu kulübünden koparmak zor. Parada anlaşsanız dahi Barca'ya olan bağlılığı onun sizi reddetmesini sağlayabilir.

1. Arda Güler (Real Madrid): AMC-AMR

arda-guler-vlan-cover-jpg.webp

Eğer bir Türk bu listeye girerse her zaman en tepede yer alır. Bu yaz transferi döneminde önemli bonuslarla birlikte Real Madrid'e imza atan ve adını dünyaya duyuran Arda, her ne kadar sakatlık nedeniyle şu ana dek forma giyemese ve sahalardan bir süre daha uzak kalacak olmasına rağmen wonderkid unvanını sonuna kadar hak ediyor. Arda'nın doğal mevkisi 10 numara ancak zaman zaman onu sağ kanatta da oyun kurucu görevde kullanabilirsiniz.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.