Google’dan 23 Nisan’a özel doodle! 23 Nisan 2023 Google doodle ne oldu?

Google’dan 23 Nisan’a özel doodle! 23 Nisan 2023 Google doodle ne oldu?
Her 23 Nisan’da olduğu gibi 2023 yılında da dünyaca ünlü arama motoru Google, Çocuk Bayramı’na özel bir doodle hazırladı.

Cansev Temuçin - Özel günlere özel hazırladığı doodle adı verilen ana sayfa tasarımları ile dikkat çeken Google, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını bu yıl da unutmadı.

Ünlü arama motoru, 23 Nisan Çocuk Bayramı’na özel olarak ana sayfasını çocuk resimleri ve Türk bayrakları ile süsledi. Ekranda yer alan iki kız çocuğu yüzlerini boyarken görünüyor.

[related-posts id="100070" color="bg-primary"][/related-posts]

Doodle görüntüsüne tıklandığında ise 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile ilgili bilgilerin yer aldığı arama sayfasına ulaşılıyor.

[related-posts id="100066" color="bg-primary"][/related-posts]

Google Doodle nedir?

Google Doodle, Google tarafından tatil, olaylar, başarılar ve insanları kutlamak için geçici bir süreliğine Google logosu üzerinde yapılan özel değişikliklerdir. İlk Google Doodle, 1998 yılında Burning Man Festivali'ni kutlamak için tasarlanmıştır. İlk animasyonlu Doodle ise 2010 yılında Isaac Newton'un anısına yapılmıştır. İlk interaktif Doodle ise Pac-Man'in 30. yıl dönümü için tasarlanmıştır.

[related-posts id="100063" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.