Huawei Vision Smart Screen 3 tanıtıldı

Huawei Vision Smart Screen 3 tanıtıldı
Huawei Vision, Smart Screen 3 4K TV modelini duyurdu. Yapay zeka algılama kamerası, 240Hz görüntü kalitesi, üst düzey işlemci ve 4K ekrana sahiptir.

Berrin Yeşiltepe - Huawei, 2023 yaz etkinliğinde AI süper algılamalı kameralara sahip yeni Vision Smart TV 3'ü tanıttı. Akıllı TV'ler, Huawei Honhu 240Hz görüntü kalitesi teknolojisini destekler. 4K süper projeksiyon ekranı ile donatılmış bu TV, amiral gemisi 4K çip, yapay zeka görüş çipi ve yeni fonksiyon yazılımı ile donatılmıştır.

Huawei Vision Smart Screen 3 4K TV özellikleri

Huawei Vision Smart TV 3, süper algılamalı yapay zeka kamerası ve yapay zeka görüş çipi ile donatılmıştır. Kemik eklemi algılama, portre izleme ve oturma/mesafe hatırlatıcıları gibi akıllı özelliklere sahiptir. Huawei tarafından kendi bünyesinde geliştirilen Honghu'nun görüntü kalitesi, yoğun eğitime ve büyük ölçekli veri seti öğrenimine dayanmaktadır. 11 farklı görüntü sahnesini akıllı bir şekilde tanır ve optimizasyon için renk, kontrast yönetimi ve diğer algoritma modüllerini dinamik olarak yürütür.

TV, Süper Ekran Yansıtma işlevini destekler. İlgili üyeliği satın aldıktan sonra tek tıkla akıllı telefonunuzda 4K ekran yansıtma yapabilirsiniz. Film izleme, karaoke, fitness ve oyun gibi süper eğlence işlevlerine de sahip. TV 115 derecelik geniş açı ve 12 milyon pikseli destekleyen yeni AI süper algılamalı kameraya sahip. AI görüntü çipi ile donatılmış, bağımsız bir NPU birimine sahip. Çocuk modunda gerçek zamanlı olarak takip ediyor ve çocuğun oturma duruşunu/izleme mesafesini ayarlamasını isteyebiliyor. Huawei Vision Smart TV 3, kendi geliştirdiği ve her yönüyle gelişmiş Honghu görüntü kalitesi teknolojisine sahip. Derinlemesine eğitime ve kapsamlı veri seti öğrenimine dayalı olarak, 11 farklı görüntü sahnesini akıllı bir şekilde tanıyabilir ve optimizasyon için renk, kontrast yönetimi ve diğer algoritma modüllerini dinamik olarak kontrol edebilir.

Vision Smart 3, AI süper algılamalı kamera desteğine sahip ekranlar, cep telefonları, tabletler ve araçlarla yüksek çözünürlüklü görüntülü aramalar yapabilir. Kameranın portre tanıma özelliği kullanılarak, kişi hareket ettikçe video görüntüsü değişir, böylece kullanıcı her zaman ekranın görüş alanının C konumunda kalır.

Huawei Vision Smart Screen 3 4K TV fiyatı

Huawei Vision Smart Screen 3, resmî olarak 18 Mayıs’ta ön satışa çıkacak. 65 inçlik versiyonun fiyatı; 700 dolar. 75 inçlik versiyonun fiyatı ise; 950 dolar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.