Sizi Farklı Bir İnsan Gibi Hissettiren 5 Ses Değiştirici Program

Sizi Farklı Bir İnsan Gibi Hissettiren 5 Ses Değiştirici Program
Videonuzdaki tüm sesleri daha sonra düzenleyerek değiştirebilirsiniz. Peki, bir canlı yayın sesinizi değiştirmek mümkün mü ? Doğru ses değiştirme programı ile her platformda sesinizi değiştirebilir ve bambaşka biri olabilirsiniz.

Ses değiştirici programlarla henüz tanışıklığımız çok yenide olsa sıkça kullanmaya başladığımız programardan biri haline geldi kısa sürede. Genellikle  Twitch ve Discord vb., birden fazla kişinin konuştuğu ve sohbet ettiği bir platformda denk gelyoruz. Bu gibi platformlarda amaç genel olarak anonim kalmak olduğu için daha çok rastlıyoruz ses değiştirici programlara. Fakat başarılı bir ses değiştirme programı daha fazla şey yapabilir. Sesinizi sanki bambaşka bir insana aitmiş gibi duyurabilirsiniz.  Ses değiştirici programların ve mobil uygulamaların sayısı her geçen gün artıyor. Bunların arasında hem ücretli abonelik sistemlerinde hem de ücretsiz olarak çalışan hizmetler var.  Eğer ücretsiz programlar sizin için yeterli ise profsyonel düzeyde olan programlar için ekstra ücret ödemeniz pek önerilmiyor. 

Sizi hiç tanımadığınız bambaşka bir insan yapacak programlara gelin yakından bakalım.

Ses Değiştirici Programlar 

  1. Voice Changer
  2. Clownfish
  3. SuperVoice Changer
  4. VoiceMod
  5. AV Voice Changer Software Diamond 

Kolay Kullanım : Voice Changer 

Voice Changer, basit ve kolay kullanıma sahip programlardan biridir.  Programı kullanacağınız alanı seçtikten sonra internet sitesinde üç kısım karşınıza gelecek mikrofon kullanmak, ses dosyası yüklemek, metni sese çevirmek bu seçeneklerden birini tercih ettikten sonra sesle ne yapacağınızı seçin. Popüler karakter seslerinden bebek seslerine kadar çeşitli ses değişikliklerinin keyfini çıkarabilirsiniz. 

Canlı Yayın İçin En İyi Ses Değiştirici : Clownfish 

Clownfish, Skype, Steam ve Discord gibi platformlardaki anlık performansıyla manşetlere taşındı. Tüm işletim sistemleri ile uyumlu bir şekilde çalışan Clownfish, işlemcinizi yormadan arka planda çalıştığı için size herhangi bir sorun yaşatmayacaktır. Ses değiştirici özelliğinin yanı sıra, metni konuşmaya da dönüştürebilirsiniz. 

Ses Kurgusunun En İyisi : SuperVoice Changer

SuperVoice Changer programı Android mobil uygulamasıdır. Yalnızca bir ses değiştirici olarak değil, aynı zamanda bir ses düzenleme uygulaması olarak da çalışır. Canlı yayınlar sırasında anlık olarak ses dosyalarını kesin ve düzenleyin ve ses değişiklikleri yapın. Uygulama ayarlarını tamamen keyfinize göre yaptıktan sonra onaylamanız yeterli. 

Sesini Tamamen Değiştirmek İstemeyenler İçin VoiceMod

Aslında sesinizi dğiştirmek değilde sadece kendiniz ve sesinize hava katmak istiyorsanız VoiceMod tam size göre. VoiceMod programı yukarıda yer alan tüm ses değiştirme programları gibi oldukça başarılı bir programı. Fakat diğer programlardan belirgin farkı Sesinizle oynamakla. Örneğin; ince sesli kişiler, VoiceMod ile seslerini biraz kalınlaştırarak daha soğuk tonda bir ses elde edebilirler. 

Para Harcamaktan Çekinmeyenler İçin : AV Voice Changer Software Diamond 

AV Voice Changer Software Diamond programı oldukça pahalı olmaının yanı sıra daha çok profsyoneller için üretimiş bir program işin esasında. Bir program ne kadar pahalı olabilir dediğinizi duyar gibiyim bu programın satış fiyatı yaklaşık 100 dolar. Fikir edinmek için AV Voice Changer Software Diamond programının ücretsiz deneme sürümünü kullanabilirsiniz. Bu, özel ses efektleri oluşturmanıza ve canlı yayınlarda anında sesinizi değiştirmenize olanak tanır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.