Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor - 14 Haziran

Instagram çöktü mü? Instagram'a neden girilmiyor - 14 Haziran
Dünya şu anda Instagram çöktü mü sorusunu soruyor. Ayrıca instagram'a neden girilemiyor araştırmasıyla da çözüm arıyor. İşte detaylar...

Bir milyarın üzerinde kullanıcısı olduğu bilinen Instagram'a şu sıralar giriş sağlanamıyor. Kullanıcılar da anlık binlerce fotoğraf paylaşılan ve sohbet imkanı sağlayan platformun neden çöktüğünü merak ediyor. İşte yanıtı...

Facebook serverlarında bağlanan Instagram'da bir hata meydana geldi. Siteye giriş yapan kullanıcılar; 'Bir hata oluştu' uyarısı ile karşılaşıyor.

Daha önce de pek çok kez yaşanan bu sorunun kısa süre içerisinde çözülmesi bekleniyor. Hatanın teknik bir sorundan kaynaklandığı öngörülüyor.

Instagram çöktü mü soruları popüler fotoğraf ve video paylaşım uygulaması olan Instagram kullanıcıları tarafından merak konusu oldu. Instagram uygulamasına giriş yapmak isteyen kullanıcılar akış yenilenmeme problemi ile karşılaştılar.

INSTAGRAM ÇÖKTÜ MÜ?
Sosyal medya kullanıcıları Instagram'ın çöktüğünü twitter hesaplarından paylaştı. Konuyla ilgili henüz yetkililerden açıklama gelmedi. İnternet üzerinden Instagrama girmeye çalışan kullanıcılar ise aşağıdaki tablo ile karşılaşıyorlar.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.