iOS 17 yeni özelliğini oluşturmaya başlıyor!

iOS 17 yeni özelliğini oluşturmaya başlıyor!
Apple kullanıcılarının büyük bir heyecanla beklediği iOS'un yeni sürümünün, uzun süredir raflarda bekleyen bir özelliği içereceğine dair iddialar, bu heyecanın kat kat artmasına neden oldu.

Fatma Müge Yücetürk - iOS 17 yeni özelliğini oluşturmaya başlıyor! Apple'ın iOS 17'yi Haziran ayında  WWDC 2023'te duyurması bekleniyor. iOS 17 hakkında çok fazla bilgi bulunmasa da son raporlar, güncellemenin birçok "harika özellik" içereceğini öne sürdü. Şimdi, başka bir  rapor, komuta merkezinin yıllardır ilk kez bir makyajdan geçeceğini iddia ediyor.

iOS 17 ile sunulan Kontrol Merkezi, kullanıcılara  Wi-Fi, hücresel ve Bluetooth ayarları, medya kontrolleri ve bir dizi yerel uygulama için hızlı kısayollar sağlar. MacRumors forumundaki anonim bir sızıntıya göre, Kontrol Merkezi iOS 17'de  yeniden tasarlanıyor.

İOS 17 Bir İlke İmza Atacak

Yeni Kontrol Merkezi'nin tam olarak neyi değiştireceğine dair henüz bir açıklama yapılmadı, ancak Apple, kullanıcılara daha fazla kişiselleştirme olanağı sağlanacağı düşünülüyor. Şu anda, kullanıcılar sınırlı sayıda Kontrol Merkezi öğelerini düzenleyebiliyor ve önceden tanımlanmış ayarlar listesinden kısayollar ekleyebiliyor.

Apple'ın iOS 11'den bu yana ilk defa Kontrol Merkezinin yenilenen tasarımı olacak. Şirket, 2017'de iPhone X'e hazırlanırken Kontrol Merkezi'ni tam ekran menüye çevirdi. Rapor, yeni iPhone'ların resmi olarak duyurulmasından bir hafta önce iPhone 14 Pro'nun Dinamik Adası ile ilgili ayrıntıların paylaşıldığı aynı sızıntıdan ortaya çıkıyor.

Bloomberg başlangıçta iOS 17'nin sistemin genel kararlılığını iyileştirmeye odaklanan küçük bir güncelleme olduğunu bildirdi. Ancak muhabir Mark Gurman, Apple'ın stratejisini değiştirdiğini ve mühendisleri iPhone ve iPad kullanıcıları tarafından sıkça talep edilen özellikleri eklemeye teşvik ettiğini açıkladı.

Apple, WWDC 2023'te watchOS 10, tvOS 17 ve macOS 14 gibi diğer büyük işletim sistemleriyle birlikte iOS 17'yi de resmi olarak duyuracak. Ayrıca bu etkinlikte uzun zamandır beklenen sanal gerçeklik projesini de tanıtması bekleniyor. WWDC 2023, 5-9 Haziran tarihleri ​​arasında Apple Park'ta özel bir açılış etkinliği ile gerçekleştirilecek. iOS 17 yeni özelliğini oluşturmaya başlıyor!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.