iPhone 11 Ekran Değişimi en ucuz nerede yapılır?

iPhone 11 Ekran Değişimi en ucuz nerede yapılır?
Ekran bir telefonun en gerekli parçalarından biridir. iPhone 11 ekran değişimi nasıl yapılır , en ucuz nerede yapılır? Hadi gelin bu sorunların cevaplarını beraber arayalım.

iPhone 11 Ekran Değişimi Nasıl Yapılır?

iPhone 11, 2019'da piyasaya sürülen popüler bir akıllı telefon. Bu telefon, kullanıcılara en iyi deneyimi sunmak için en son teknoloji ile donatılmıştır. Ancak bu telefonun ekranı zamanla zarar görebilir ve değiştirilmesi gerekebilir. 

Günümüzde akıllı telefonların yüksek fiyatları nedeniyle, telefonları bozulursa ilk önce tamir ettiren kullanıcılar oluyor. Elbette bu onarım söz konusu olduğunda cihazınızın fiyatına yakın bir ücert ödemek yerine uygun fiyatlı bir telefon tamiri yaptırmak tüm kullanıcıların istediği bir seçenek. Peki bu seçeneği nasıl seçebilirsiniz? Örneğin,  iPhone 11 kullanıcısısınız ve ekranınzda bir hasar oluştu. Apple teknik servise başvurdunuz ve telefon fiyatına yakın bir fiyatla değişim yapabileceklerini söylediler. Bu durum karşısındaki seçeneğiniz şu olmalı iPhone ekran değişimi işlemini profesyonel ekipman kullanımıyla orijinal kalite yedek parçalarla markaların teknik servislerine kıyasla daha uygun fiyata tamir yaptırabileceğiniz yerler olmalı.  Bu yerleri araştırıp seçiminizi bu tamir servislerinden yana kullanırsınız en ucuz şekilde telefonunuzun ekran değişimini yaptırabilirsiniz.

iPhone 11 Ekran Değişimi 

Ekran değişimi işlemi sırasında mutlaka orjinal yedek parça kullanılmalı. Orijinal olmayan parçalar kullanıldığı takdirde onarılamaz hasarlara neden olabilir veya pahalı onarımlara yol açabilir.  Ekran değişimi sonrası ekran kalitesi ilk günkü performansına döner.

iPhone 11 Ekran Değişimi Sonrası

iPhone 11 ekran değişimi, telefonunuzun performansını ve görüntü kalitesini artıracaktır. Ayrıca telefonun içindeki herhangi bir hasarı da ortadan kaldıracaktır.  Fakat yinede ekran değişimi sonrasında çözünürlük netliğine, renklerin güzelliğine, dayanıklılığına, telefonun ısınma durumuna dikkat etmenizi öneririz. 

iPhone 11 Ekran Değişim Fiyatı 

iPhone 11 ekran değişimi ücreti telefonun durumuna ve hasarına göre değişmektedir. Ancak ortalama olarak 850 TL ile 2100 TL arası bir maliyeti bulunmaktadır. Bu maliyet, kullanıcı memnuniyetinin yanı sıra daha iyi telefon performansı ve güvenliği sağlar. Teknik servis kalitesine odaklıysanız ama yinede uygun fiyatlı bir tamir hizmeti almak istiyorsanız ''Cep Market'' gibi teknik servisleri deneyebilirsiniz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.