iPhone 15'den önce iPhone 16 Pro özellikleri sızdırıldı!

iPhone 15'den önce iPhone 16 Pro özellikleri sızdırıldı!
Eylül ayında tanıtılacak olan iPhone 15 serisi gündeme hakim olmaya devam ederken, bir Apple analistinden iPhone 16 Pro ile ilgili yorumlar geliyor.

Necdet Oktay Apaydın - Eylül ayı yaklaştıkça iPhone 15 serisi hakkında daha fazla detay ortaya çıkacak. Apple'ın bu yıl iPhone 15, 15 Plus, 15 Pro ve 15 Pro Max dahil olmak üzere dört yeni iPhone modelini tanıtması bekleniyor. Tüm modeller yeni bir tasarıma kavuşacak ancak ekran boyutu aynı kalacak.

Ayrıca 15 Pro Max modelinin daha iyi optik yakınlaştırma için periskop lens alacağı da iddia ediliyor. Elbette tüm detayların netleşmesi için daha kat etmemiz gereken çok yol var. Apple ile ilgili tahminleriyle tanınan Ming-Chi Kuo, iPhone 16 hakkında konuşmaya başladı.

iPhone 16 Pro: periskop lens ve daha büyük ekran

2024 yılında çıkacak olan iPhone 16 serisinin periskop lensinin Pro Max ile sınırlı kalmayacağı, Pro modelinde de yer alacağı belli oldu. Bazı analistlerin öne sürdüğü gibi, şu anda Apple'ın Samsung Galaxy S23 Ultra'nın 10x yakınlaştırmasını mı yoksa 6x lensini mi tercih edeceği belli değil.

Ama her halükarda 15 Pro Max modeline özel olacağı doğrulanmış gibi görünüyor. Kuo, Apple'a belge sağlayan kaynaklarla yaptığı röportajlarda, kendisine iPhone 16 Pro'nun biraz daha büyük bir ekrana sahip olacağına dair ipuçları ile yaklaşıldığını söyledi.

Ekranın geliştirilmesi, şirketin sadece Pro Max'e değil, her iki modele de periskop lens takmasına izin verecek. Apple'ın Cowell ile periskop lens üzerinde çalışacağı aktarılıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.