Iphone 15 Hakkında Merak Edilenler 2023

Iphone 15 Hakkında Merak Edilenler 2023
Apple'ın yeni serisi Eylül ayında duyurulacak. iPhone ailesine katılacak olan iPhone 15 serisi hakkında tasarım ve yeni modellerin eklenmesi yönünde bazı duyumlar var.

Apple'ın uzun zamandır beklenen iPhone 15 serisi hakkında yeni bilgiler gün yüzüne çıktı.  Yeni çıkacak olan seri hakkında ekstra bir bilgi söz konusu. iPhone 15 ailesine yeni tasarımlar haricinde yeni bir model eklenmesi söz konusu oldu. iPhone 15, iPhone 15 Plus ve iPhone 15 Pro Max modellerinin yer aldığı serinin yanı sıra, iPhone X'e benzer bir tasarım kullanacağıda söylentiler arasında. 

iPhone 15 Serisindeki Yenilikler 

Bildiğimiz üzere bir önceki nesilde iPhone 5s tasarımının geliştirilmiş bir versiyonu karşımıza çıkmıştı. Daha çok iPhone 12 ve iPhone 13 serisinde görülen bu tasarım, iPhone X ve iPhone 11 gibi modellerde yerini yuvarlak köşeli bir tasarıma bırakıyor. 

Macrumors tarafından piyasaya sürülen haberde Apple'ın iPhone 15 Pro ve iPhone 15 Pro Max modellerinde çerçeveleri mühim seviyede küçülteceği aktarılıyor. Yine bahsedildiği gibi tasarımda titanyum tercih edilmiş bu nedenle iPhone'lar hem daha hafif hem de çok daha dayanıklı. 

Analistlere göre Apple, her Pro ve Pro Max modellerinde fiyatları kademeli olarak artırıyor. Kullanıcıların özellikle üst düzey modellere ilgi duyması nedeniyle Apple bu alana daha fazla yatırım yapıyor. Bloomberg tarafından yayınlanan bir habere göre uzun zamandır konuşulan iPhone 15 serisine dahil olacak Ultra modelinden bahsediliyor ve yeni çıkacak olan yeni serinin içerisinde Ultra modelinin olmasına kesin gözüyle bakılıyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.