iPhone 16 hakkında ilginç bilgi iPhone 12 geri dönüyor

iPhone 16 hakkında ilginç bilgi iPhone 12 geri dönüyor
Twitter'da bir kullanıcı tarafından paylaşılan açıklamaya göre Apple, iPhone 16 serisi ile kamera tasarımı açısından yıllar öncesine gidecek.

Vedat Baykal - Eylül ayında yeni iPhone 15 serisi tanıtılacağı zaman iPhone 16 ile ilgili haberler de gelmeye başladı. Aradan bir buçuk yıl geçtikten sonra çıkacak olan seri, bugün bir tasarım değişikliğinin duyurulmasıyla ortaya çıktı.

Twitter'da "@URedditor" tarafından paylaşılan açıklamaya göre iPhone 16 serisinin temel modeli, Apple'ın iPhone 12'de bıraktığı kamera konumunu geri getirecek.

Kameralar çapraz değil, alt alta olacak

Twitter kullanıcıları, iPhone 16'nın dikey eksende düzenlenmiş bir kameraya sahip olacağını paylaştı. Apple bu tasarımı en son iPhone X, 11 ve 12 modellerinde kullanmıştı iPhone 13 ile birlikte kamera yerleşimi çapraz bir düzene geçiş yapmıştı.

Kullanıcılara göre, yeni düzen seçeneği hala beta aşamasında. Ayrıca Apple bu düzen ile mevcut düzeni test etmeye devam ediyor. Tasarım değişikliğine neden ihtiyaç duyulduğuna dair bir bilgi yok.

Kameralar neden çapraz yerleştirilmişti

Apple, iPhone 13 ile yeni düzeni tanıtırken değişikliğin gerekçesini de paylaşmıştı. Şirket, kameraların birlikte daha iyi çalıştığını ve çapraz olarak düzenlendiğinde daha iyi çalıştığını paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.