Johnny Cage ve Scorpion hangi oyun karakteridir? Hadi Sorusu İpucu

Johnny Cage ve Scorpion hangi oyun karakteridir? Hadi Sorusu İpucu
Turkcell'in bilgi yarışması 'Hadi' oldukça popüler bir uygulama halini aldı. Yarışmadaki canlı para ödülleri de kullanıcıları çekiyor. 14 Eylül'de sorulan Johnny Cage ve Scorpion hangi oyun karakteridir? sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok tercih edilen yarışma uygulaması Hadi'nin soruları tartışılmaya ve araştırılmaya devam ediyor. Yüz binlerce kişinin katılımı ile canlı kanlı gerçekleştirilen yarışmalar herkesi uygulamayı indirmeye itiyor. Dün yapılan yarışmada milyonlarca kişinin senelerdir konsollarda oynadığı iki karakterin hangi oyunda yer aldığı soruldu. Johnny Cage ve Scorpion hangi oyunun dövüş karakterleridir? Bu soruyu siz değerli okuyucularımız için yanıtlıyoruz.

Android ve IOS destekli tüm cep telefonlarına indirilebilen HADİ ile sizler de soruları bilerek para kazanabilirsiniz. Tek yapmanız gereken kayıt olmak. Çok kısra sürede üyeliğiniz ile sisteme kayıt olabilir ve yarışma heyecanını yaşayabilirsiniz. HADİ'nin özelliği şu; 12 soru soruluyor ve hepsini bilmeniz gerekiyor. Çeşitli yollarla elde edebilecğeiniz joker haklarınız da bulunuyor. Yarışma tamamlandığında 12 sorunun tamamını doğru bilen yarışmacı varsa verilen ödül o sayıya bölünüyor ve paralar dağıtılıyor.

Peki Johnny Cage ve Scropion hangi oyunun karakterleri?
Konsol oyunlarının vazgeçilmezi olan, uzun yıllardır pek çok platformda oynanabilen ve milyonlarca kullanıcısıyla herkesin bildiği bu yapımın hangisi olduğunu öğrenmek için herkes sabırsız. Dövüş oyunları denildiğinde akla ilk gelen isimlerden birinde yer alan Scorpion ile Johnny Cage çok kişi tarafından seçilen karakterlerdir. Bu oyun Mortal Kombat'tır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.