Musk, X'e yeni bir özellik daha getirdi : Video indirmeye son nokta koyulacak gibi duruyor!

Musk, X'e yeni bir özellik daha getirdi : Video indirmeye son nokta koyulacak gibi duruyor!
Elon Musk, Twitter video indirici kullanımına son verecek yeni bir özelliği duyurdu. Mavi takipçiler için Twitter video indirme seçeneği aktif edilmişti.

Twitter'dan video indirmek isteyen kullanıcılar, şimdiye kadar üçüncü taraf video indiriciler ve programlar kullandılar. Elon Musk, merakla beklenen özelliği duyurdu ve artık Twitter videoları programsız olarak indirilebilir hale getirildi.

X artık kullanıcıların sosyal platformunda paylaşılan videoları yüklemesine izin veriyor. Videoyu paylaşan (oluşturan) videoyu indirme izni verdiyse, sadece birkaç adımda kolayca video indirebiliyor.

Twitter video indirme adımları

indir-1.webp

Blue aboneliği için ödeme yapan doğrulanmış kullanıcılar bir "video indirme" seçeneği görebiliyor. Musk, Twitter'dan nasıl video indirilir? Adımlarını şöyle paylaşıyor:

  1. Twitter videosuna tıklayın.
  2. Tam ekran moduna geçiş yapın.
  3. Sağ alt köşedeki üç noktayı seçin.
  4. Download video butonunu seçin.

Musk, Twitter'a video yüklemenin yakında çok daha kolay hale geleceğini sözlerine ekledi. Videoya uzun basarak, kullanıcılar videoyu bir resim indiriyormuş gibi indirebilecekler. Bu özelliğin Blue abonelerinin kullanımına açık olduğunu belirtelim.

İlgili Haberler

Kaynak:Leyla Karahan Hız

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.