Netflix'e nasıl üye olunur ?

Netflix'e nasıl üye olunur ?
Netflix kaydınızı; bilgisayar, iphone, android işletim sistemli mobil cihazlar, akıllı tv vb. cihazlarda pratik olarak yapabilirsiniz. Netflix'e kaydolmak için e-posta adresinizi ve kartlarınızı almanız yeterlidir.

Dünyaca ünlü yapım şirketi Netflix, başarılı dizi ve filmleriyle dikkat çekiyor. Ülkemizde 200 bine yakın kullanıcısı bulunan Netflix, abone sayısının her geçen gün arttığını açıklıyor. Netflix abonelik süreçlerini araştıran potansiyel kullanıcılar, Netflix'e kaydolmanın yollarını arıyor. Netflix'e kaydolmak için izlemeniz gereken birkaç adım var. Bu talimatları izleyerek Netflix'e hemen kaydolabilirsiniz. 

 Netflix Hesabı Nasıl Açılır ? 

Netflix hesabı almak isteyen kullanıcılar birkaç adımı izleyerek kayıt olabilirler. Bu adımlar aşağıdaki gibidir. 

  1. Öncelikle www.netflix.com linkine tıklayıp ardından "30 Gün Ücretsiz İzle" butonuna tıklamanız gerekmektedir.
  2. Bir sonraki adımda, üç üyelik türünden birini seçip "Devam" butonuna basmalısınız. Açılan ekranda doğru alana e-posta adresinizi ve şifrenizi girmelisiniz.
  3. Son adımda ise ödeme yöntemini seçiyorsunuz. Kredi kartı bilgilerinizi girseniz bile ilk ay kesinti olmayacağını unutmayın. Kredi kartı bilgilerinizi girdikten sonra hesabınızı almak için "Üyeliği Başlat" butonuna basınız.

Netflix'te Nasıl Oturum Açarım ?

Dünyanın dört bir yanından ödüllü dizileri, filmleri, belgeselleri ve daha fazlasını tek bir reklam izlemeden izleyebilirsiniz. Netflix kaydınızı tamamladıktan sonra, kayıt tarihinde kayıtlı kartınızdan aylık olarak ücret alınacaktır.

Sözleşmesiz, yükümlülük altına girmeden kayıt olabilirsiniz. Planınızı istediğiniz zaman değiştirme hakkına sahipsiniz. Netflix izlemeyi bırakırsanız, istediğiniz zaman iptal edebilirsiniz. Netflix'e; PC, Android, iPhone ve Smart TV gibi cihazlardan kayıt olabilirsiniz. Her cihazı kaydetmek için izlenmesi gereken adımlar vardır. 

Netflix'i Android Cihazınıza Nasıl Kaydedersiniz ?

Öncelikle, mobil tarayıcınızda netflix.com/signup adresine gidin. E-posta adresinizi girdikten sonra, bir şifre belirleyin ve bir hesap oluşturun. Netflix Android uygulamasını kullanan kişilere e-posta gönderebilir. Bu e-posta, Netflix.com'a kaydolmak için bir bağlantı içerir. Size en uygun planı seçtikten sonra ödeme yönteminizi girdikten sonra kaydınız tamamlanmıştır. Size en uygun planı seçtikten sonra istediğiniz zaman değiştirebilirsiniz. 

Iphone Üzerinden Netflix Kaydı Nasıl Yapılır ? 

netflix.com/signup mobil tarayıcınızda açtıktan sonra size en uygun planı seçebilirsiniz. E-posta adresinize bir şifre atayarak hesap oluşturabilirsiniz. Ödeme yönteminizi girdikten sonra kaydınız tamamlanmıştır. 

Akıllı TV ile Netflix Kaydı

Netflix uygulamasını açtıktan sonra yapmanız gereken ilk şey, e-posta adresinizi veya telefon numaranızı girmektir. Bu bilgileri girdikten sonra, bir e-posta veya kısa mesaj alacaksınız. Size en uygun paketi seçtikten sonra e-posta adresinizi girip şifre belirleyebilirsiniz. Ödeme yönteminizi seçtikten sonra kaydınız tamamlanmıştır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.