OceanGate firmasının sosyal medya hesapları ve internet sitesi kapatıldı

OceanGate firmasının sosyal medya hesapları ve internet sitesi kapatıldı
Titan denizaltı felaketine ev sahipliği yapan Oceangate firmasının sosyal medya hesapları ve internet sitesi kapatıldı.

18 Haziran'daki Titan denizaltı faciasının üzerinden neredeyse bir ay geçti. Beş kişinin hayatını kaybettiği kazada, Oceangate'in Titanik'i gezmek için kullandığı Titan denizaltısı içeriye çökerek patladı. Olayın ardından birçok şaşırtıcı detay gün yüzüne çıktı.

Detaylarda şirketin ihmali, kazada hayatını kaybeden CEO'nun duyarsız sözleri ve denizaltının joystick ile kontrol ediliyor olması yer aldı. Bugünden itibaren şirketin sosyal medya hesaplarının ve internet sitesinin kapatıldı.

OceanGate'in web sitesinde "OceanGate Expeditions, tüm keşif ve ticari faaliyetleri askıya aldı" ifadesi yer alıyor.

Tur şirketinin resmi internet sitesine girdiğinizde "OceanGate Expeditions tüm keşif ve ticari faaliyetlerini askıya almıştır" şeklinde bir uyarı göreceksiniz. Aynı şekilde şirketin resmi sosyal medya hesaplarına erişmeye çalışırsanız bu hesapların bloke edildiği gözüküyor.

Şirketin Facebook, LinkedIn, Twitter ve Instagram'da resmi hesapları bulunuyordu. Facebook, LinkedIn ve Twitter hesaplarının hepsi erişime kapalı ve şirket artık mevcut değil. İşin garibi, görünüşe göre Instagram hesabı hala aktif. Ancak hesabın gönderisi yok ve gizli.

Şu anda neden böyle bir eylemde bulunulduğu ve Oceangate'in sosyal medya hesaplarının ve web sitesinin kapatıldığı belli değil.

İlgili Haberler

Kaynak:Fadime Dilek Kantoğlu Keklikçi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.