Orkun Işıtmak, Cemre Solmaz, Şeyda Erdoğan, Mehtap Algül ve Danla Bilic depremzedeler için el ele verdi

Orkun Işıtmak, Cemre Solmaz, Şeyda Erdoğan, Mehtap Algül ve Danla Bilic depremzedeler için el ele verdi
Bugüne kadar çektikleri renkli videolar, sahip oldukları yaşamlar ve oluşturdukları kitlelerle göz önünde bulunan sosyal medya fenomenleri, Kahramanmaraş depremleri sonrasında depremzedelerin yardımına koştu. Orkun Işıtmak, Cemre Solmaz, Şeyda Erdoğan, Mehtap Algül ve Danla Bilic'in aynı masada koordinasyon içn çalışırken görüntülendiği kare dikkat çekti.

Milyonlarca takipçileri bulunan sosyal medya fenomenleri de Kahramanmaraş depremleri sonrasında afet bölgesine koştu. Birçok isim AHBAP çatısı altında yardımlara katkı verirken diğer yandan da sahip oldukları sosyal medya gücünü kullanmaya başladı. Çoğu sadece ekranlarda tanınan ve hayatlarına dair çok da bilgi bulunmayan fenomenler arasından bazıları aktif olarak yer aldıkları çalışmalarda görüntülendi.

Orkun Işıtmak, Cemre Solmaz, Şeyda Erdoğan, Mehtap Algül ve Danla Bilic'in aynı masada koordinasyon konusunda çalışırken çekilen fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Aynı karede ünlü oyuncu ve şu anda hamile olan Hazal Kaya da vardı.

FozOoCxXwAIv-f1 (1)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum