PlayStation etkinliğinde duyurulan tüm oyunlar

PlayStation etkinliğinde duyurulan tüm oyunlar
Yılın en çok beklenen etkinliklerinden biri olan PlayStation Showcase sona erdi. Etkinlikte hangi yeni oyunları gördük Fragmana bakıldığında cüzdanınız şimdiden hazır görünüyor.

Leyla Karahan Hız - Oyun dünyasının beklediği PlayStation Showcase etkinliği sona erdi. Etkinlikte, büyük oyun yayıncılarının PlayStation 5 ve 4 için geliştirilmekte olan en son oyunlarını gördük. Bu oyunlar, yeni Marvel's Spider-Man serisinin devamı olan Alan Wake 2 ve Metal Gear Solid'i içerir. Yılan Yiyen ve daha birçok heyecan verici oyun düzenlendi.

Etkinlikte oyun duyuruldu, yeni gelişmeler paylaşıldı ve bir fragman gösterildi.

Marvel's Spider - Man 2

Miles Morales'in başrolde yer aldığı Marvel's Spider-Man serisi, şimdilik ana oyun ve onun genişleme paketi gibi görünse de, beş yılda ikinci taksit. Parker, hem Miles hem de Parker oynarken Venom ile savaşır.

  • Çıkış tarihi: Sonbahar 2023

Metal Gear Solid: Snake Eater

Metal Gear serisinin efsanevi oyunu Snake Eater PlayStation'a geliyor. "METAL GEAR SOLID MASTER COLLECTION Vol.1"de seri üçlemesi ev tipi video oyun konsollarında da yer alacak.

  • Çıkış tarihi: Açıklanmadı

Resident Evil 4 Remake (VR)

Sony, herkesin yeni VR gözlüklerine sahip olduğundan emin olmak için Resident Evil 4 Remake'i piyasaya sürdü. Sanal gerçeklikte oyun oynamak bana cesaret veriyor.

  • Çıkış tarihi: Açıklanmadı

Final Fantasy XVI

Final Fantasy serisinin son oyunu XVI, yeni bir fragmanla oyuncuların beğenisine sunuldu.

  • Çıkış tarihi: 22 Haziran 2023

Alan Wake 2

Oyun dünyasının en popüler oyunlarından biri olan Alan Wake nihayet ikinci taksitini yapıyor. Bu oyunda sadece Alan'ı değil, aynı zamanda bir FBI ajanını da kontrol ediyorsunuz.

  • Çıkış tarihi: 17 Ekim 2023

Assassin's Creed Mirage

Uzun bir bekleyişin ardından Assassin's Creed Mirage oynanış videosu geldi. Oyun sadece Assassin's Creed'in en temel mekaniklerini değil, aynı zamanda yeni savaş mekaniklerini de barındıracak gibi görünüyor.

  • Çıkış tarihi: 12 Ekim 2023

Marathon

Dünyaca ünlü Destiny serisi Bungie, gizemli ama merak uyandıran yeni oyunu için bir fragman yayınladı. Oyunla ilgili detay yok.

  • Çıkış tarihi: Açıklanmadı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.