PS Plus 2023 Mayıs oyunları indir (Dedikodu ve sızıntılar)

PS Plus 2023 Mayıs oyunları indir (Dedikodu ve sızıntılar)
PS5 ve PS4'teki hizmetin Essential katmanında hangi oyunları alacağınızı ve bunların ne zaman indirmeniz için uygun olacağını öğrenmeniz adına rehber hazırladık. PS Plus 2023 Mayıs oyunları haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Bu yılki PS Plus oyunları, dört ay boyunca sağlam bir oyun yelpazesi sundu ve May'in pes etmesi pek olası değil. Her zaman olduğu gibi, hem PS5 hem de PS4'te Essential seviyesindeki serinin bir parçası olarak üç oyunun indirilmesini bekleyebilirsiniz.

Bu yazıda, Essential oyunlarının duyurulduğu bu ayın PS Plus'taki tüm özetini ve bunları ne zaman indirebileceğinizi ele alacağız . Bunun da ötesinde, bu aya oldukça çeşitli bir oyun serisi vermek için gerçekleşmesini umduğumuz bazı tahminlerimiz de var.


PS Plus Mayıs 2023 ücretsiz oyunları

Mayıs 2023 PS Plus oyunları, Nisan ayının son Çarşamba günü açıklanacak ve bir sonraki hafta hem PS5 hem de PS4'te satışa sunulacak.

Siz resmi duyuruyu beklerken, bizim de bu ay için tahminlerimiz var:

  • Five Nights At Freddy’s Security Breach – PS5, PS4
  • Hardspace Shipbreaker – PS5
  • No More Heroes III – PS5, PS4

PS Plus Mayıs 2023 aylık oyunları geleceğine dair büyük bir duyum olmadığı için şimdilik bir sır olarak kalıyor. Şimdilik yapabileceğimiz tek şey tahminleri takip etmek ancak bu bizi ve diğer PlayStation hayranlarını dilek listeleri yapmaktan ve hangi oyunların öne çıkacağını tahmin etmekten alıkoymayacak.

Türkiye'de en çok kullanılan konsolunda lider konumda bulunan PlayStation için her ay bedava oyunlar yayınlanıyor. Oyun severler de bu yapımları cihazlarına indirerek keyifli vakit geçirmek amacında. Bu nedenle de araştırmalarda bulunuluyor. Konsol devinden hediyeler ve iyi oyunlar bekleyen oyuncuların beklentileri ne kadar karşılanacak hep birlikte göreceğiz. 2023 Mayıs ayı PlayStation Plus PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları tahminleri haberimizde yer alıyor. Sizler de tahminlerinizi yazabilirsiniz.

Tahminlerimizin başında, Five Nights At Freddy's oyunu Security Breach geliyor. Gregory olarak, Freddy Fazbear'ın Mega Pizzaplex'ini keşfediyor, sonsuz avdan sağ çıkıyor ve çözmeniz gereken bulmacalar, bulmanız ve hayatta kalmanıza yardımcı olacak öğeler ve geceyi atlatabilmeniz için yapacağınız seçimler ile çeşitli tehditleri üstleniyorsunuz.

Hardspace Shipbreaker, farklı bir şekilde olmasına rağmen, aynı derecede korkutucu. Kurumsal bir işe kilitlenmiş olarak, sonsuz günlerinizi gemileri parçalayarak, çalıştığınız şirket için hurdaları kurtararak geçiriyorsunuz. Keşif ve yönetim simülatörlerinin daha tatmin edici yönlerini birleştiren Hardspace Shipbreaker, kendinizi kolayca bağımlısı bulabileceğiniz bir oyundur.

Son olarak tahminlerimiz için No More Heroes III ile yola çıkıyoruz. Geçen yılın sonlarında piyasaya sürülen Nintendo Switch oyununun bu bağlantı noktası, Galaktik Süper Kahraman Sıralamasında zirveye çıkmak ve dünyayı kurtarmak için güvenilir ışın katanasını bir kez daha kullanan suikastçı Travis Touchdown'ı takip ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.