Samsung Galaxy F14 5G Modelinin Fiyatı Belli Oldu

Samsung Galaxy F14 5G Modelinin Fiyatı Belli Oldu
Samsung yeni bütçe dostu akıllı telefonu Galaxy F14 5G'nin fiyatı lansmana kısa bir süre kala açıklandı.

Samsung, Galaxy F serisinden yeni bir orta sınıf akıllı telefon piyasaya sürmeye hazırlanıyor. İlk olarak Hindistan'da piyasaya sürülecek olan Galaxy F serisinin fiyatı belli oldu. Galaxy F14 5G'nin bu ayın sonlarında piyasaya çıkması bekleniyor. Fakat resmi bir duyuru bile yapılmamasına rağmen telefonun potansiyel fiyatı sızdırıldı. Güney Koreli teknoloji markası olan Samsung'un Galaxy F14 modeli ilk olarak 24 Mart günü Hindistan pazarında yerini alacak. 

Yogesh Brar, Galaxy F14  akıllı telefon için muhtemel fiyatı sızdırdı. Yogesh'e göre, Galaxy F14'ün 6GB + 128GB versiyonunun kutu fiyatı 17.999 INR (yaklaşık 217 $), Ancak Yogesh, gerçek müşteri fiyatının 14.000 INR veya 15.000 INR (yaklaşık 170 ila 180 $) olabileceğini söyledi. 

Samsung Galaxy F14 5G Modelinin Özellikleri 

Cihazın kendisinden bahsedecek olursak Galaxy F14 5G, Full HD+ çözünürlüklü 6,6 inç ekrana, LCD panele ve Corning Gorilla Glass 5 korumaya sahip. Aynı zamanda 12 GB RAM ve RAM Plus'a sahip. Galaxy F14 5G'nin 128 GB dahili depolama ile eşleştirilmiş 4 GB ve 6 GB yapılandırmalarında geleceğini ekledi. Ayrıca bu modelin Android 13 işletim sistemiyle piyasaya sürüleceği söylentiler arasında.  Galaxy F14 için konuşulan diğer bir özellik ise 25W hızlı şarja sahip olması.  Hızlı şarj özelliğine sahip olabilmesi adına cihaza eklenen diğer bir donanımda bataraya kapasitesi. Bataryanın büyüklüğü 6.000mAh. Cihaza eklenen diğer yeni bir özellik ise kameralarının megapikselleri oldu diyebiliriz. 50 megapiksel bir ana kamerayla ve ikincil bir 2 megapiksel sensörle birlikte gelecek. Ön tarafta ise 13 megapiksel özçekim kamerasına sahip olması bekleniyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.