Samsung'un İlk 'Katlanabilir Ekranlı Tabletinden bazı bilgiler sızdırıldı!

Samsung'un İlk 'Katlanabilir Ekranlı Tabletinden bazı bilgiler sızdırıldı!
Samsung'un bu yıl katlanabilir ekranlı bir tablet çıkaracağı söyleniyor. Galaxy Z Tab olarak isimlendirilecek olan tablet, Gakaxy Z Fold serisinin daha büyük ekranlı versiyonu olabileceği de sızdırılan bilgiler arasında.

Fatma Müge Yücetürk - Teknoloji devi Samsung'la alakalı çok dikkat çekici bir gelişme yaşandı. Samsung'un büyük olasılıkla bu yıl içinde katlanabilir ekranlı bir tablet çıkaracağını iddia edilmekte. Samsung'un şimdiden gelecek yıl için bazı katlanabilir ekranlı ürünler planladığını ve markanın bu yıl katlanabilir ekranlı bir tablet çıkarmak için elinden gelen her şeyi yapacağını iddia ediyor. 

Gelen bilgilere göre Samsung'un katlanabilir ekranlı tableti 'Galaxy Z Tab' olarak adlandırılacak. Belki de bu ürün yaklaşan Galaxy Tab S9 lansmanında da sunulacak.

Samsung Galaxy Z Tab, Galaxy Z Fold'un daha da büyük bir versiyonu olacak 

Samsung'un katlanabilir ekranlı tableti, katlanabilir akıllı telefonlardan bir fark sunmak zorunda. Bu anlamda ilk fark tabi ki ekran boyutu. Samsung, katlanabilir tabletine şüphesiz Galaxy Z Fold4'ün 7.6 inçlik ekranından daha büyük bir ekran koyacak. Donanım tarafında ise günümüzün amiral gemisi sınıfındaki telefonlarının tercih ettiği işlemci modelleri ve RAM kapasitelerinin bu tablette de karşımıza çıkması muhtemel. Öte yandan; Samsung, birkaç yıl önce iki yerden katlanan bir tablet geliştirdi. İddiaya göre Samsung, ikiye katlanabilen bir ürün geliştiriyordu. Markanın o dönemde böyle bir tablet için patenti de vardı. Bu iddialar gerçeğe çok yakın olabilir. 

Eğer ki katlanabilir bir ekrana sahip tablet yapmayı gerçeleştirilebilirse, Samsung Galaxy Z Tab'ın ekranı iki noktadan katlanacak ve bu da taşınabilirliği artıracak. Tabi ki  en doğru açıklamalar, Samsung'un olası bir lansmanında yapılacaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.