Spotify karaoke modu nasıl kullanılır?

Spotify karaoke modu nasıl kullanılır?
Spotify, karaoke modu sayesinde şarkılarınızı derecelendirecek ve size puan verecek.

Şarkı dinleme platformu, dinlediğiniz şarkının sözlerini göstermenin yanı sıra şarkıya eşlik etmenizi ve sonucunda puan almanızı sağlayan bir karaoke moduna sahip. 

Spotify, akıllı telefonunuzun mikrofonu aracılığıyla şarkı söylemenizi veya mırıldanmanızı kaydeder ve analiz eder. Şarkı söylemeyi bitirdikten sonra performansınızı analiz eder ve size 100 üzerinden bir puan verir. Sanatçı size verilen puan sayesinde perdeye ne kadar yakın olduğunuzu değerlendiriyor.

Söylemeye gerek yok, Spotify'ı ücretsiz kullanıyor olsanız bile bu özellikten yararlanabiliyorsunuz. Şimdi bu özelliğin nasıl kullanılacağına bakalım. 

Spotify Karaoke Özelliği Nasıl Kullanılır ? 

  1. Öncelikle, iOS veya Android cihazınızda Spotify uygulamasının en son sürümüne sahip olduğunuzdan emin olun. Android veya iOS mağazasında uygulamanın sayfasını ziyaret ederek uygulama güncellemelerini kontrol edin. 
  2. Uygulamada söylemek istediğiniz şarkıyı seçin ve şarkı sözleri alanına kaydırın. 
  3. Şarkı sözleri bölümünün sağ üst köşesinde bir mikrofon simgesi görünür.
  4. Simgeye tıklamak, ekranda şarkı sözlerini görüntüleyen ve telefonun mikrofonundan izlenen şarkıyı gösteren analizörü getirir. 
  5. Şarkı söylemeyi bitirdikten sonra nasıl performans gösterdiğinizi görebilirsiniz. 

Spotify'ın yeni karaoke özelliği şu anda yalnızca İngilizce konuşulan ülkelerde kullanılabiliyor. Bu nedenle, bu özelliğe erişemiyorsanız, ülkenizde henüz kullanılamıyor olabileceğinden bir süre beklemeniz gerekebilir. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.