Steam'e 'Oyun Deneme' Özelliği Geldi

Steam'e 'Oyun Deneme' Özelliği Geldi
Steam, oyun için hazırlanan demoları eleyen bir oyun deneme özelliği yayınladı. Oyunu 90 dakika boyunca oynamak ücretsizdir.

Necdet Oktay Apaydın - Dünyanın en popüler oyun platformu Steam, bir oyun satın almadan önce hiçbir zaman ücretsiz deneme sunmadı. Bu rota, yayıncının oyunun demo sürümüyle bir alternatif olarak sunuldu.

Ancak Steam sonunda bu sürece bir son vermeye karar verdi. Oyun artık binlerce TL ödemeden önce 90 dakikaya kadar denemek için ücretsiz. Ayrıca oyunda ilk kez 90 dakikalık ücretsiz denemeyi etkinleştirdi.

Yenilenen Dead Space, ücretsiz olarak 90 dakikaya kadar denenebilir

Ülkemizde 999 TL'ye satılan Dead Space, Steam'de yeni deneme özelliği bulunan ilk oyun oldu. Sınırlı bir süre için oyuna sahip olmayan oyuncular Dead Space'i tamamen ücretsiz oynayabilir. Oyunun deneme sürümü, tam sürümle aynı şekilde bilgisayarınıza yüklenir.

Demo ile deneme süresi arasındaki fark nedir ?

Oyunun demo versiyonu, geliştirici tarafından oyundan çıkarılmış ve sadece bölümlerini içeren versiyondur. Steam'in yeni deneme özelliği aslında tüm oyunu indirmenize izin veriyor, ancak yalnızca bir süre için.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.