Twitter çok istenen bir özelliğe kavuşuyor, ancak paralı olacak!

Twitter çok istenen bir özelliğe kavuşuyor, ancak paralı olacak!
Twitter, Blue abonelerine reklamların yarısını gösterecek.

Berrin Ozan Yeşiltepe - Twitter, kullanıcıları Blue abonelik hizmetine taşımak için çalışmalarını sürdürüyor. Yakın zamanda, Blue abonesi olmayanlar için "Sizin İçin" bölümü gibi bazı özelliklerin kaldırıldığını fark ettik. Yeni güncelleme, Blue abonelerine yüzde 50 daha az reklam gösterileceğini duyurdu. 

Twitter Blue İle Reklam Oranı Yüzde 50 Düşüyor

Sosyal medya devi Twitter, abone olmayanları kısıtlamaya devam ediyor. Daha önce, doğrulanmış hesaplardan mavi tikleri kaldırdı ve herkese mavi tik için ödeme yapması gerektiği duyuruldu. 

Twitter CEO'su Elon Musk'ın yaptığı açıklamaya göre Twitter aboneleri için yeni bir özellik daha geliyor. Elon Musk, Mavi planını ilk duyurduğunda, abonelerin Twitter'daki reklamların yarısını göreceklerini söylemişti. Son güncellemeye göre Blue, abonelik hizmetinin bir parçası olarak reklam sayısını yarıya indiriyor.

[related-posts id="96538" color="bg-danger"][/related-posts]

[related-posts id="94703" color="bg-danger"][/related-posts]

"Reklamların yarısından azı" platformun tüm bölümlerinde geçerli değil. Blue abonesi olsanız bile, profiliniz ve Tweet yanıtlarınız gibi bazı bölümlerde reklam göreceksiniz.

Twitter Blue Türkiye aylık 150 TL'den başlayan fiyatlarla. %50 reklama ek olarak abonelikle gelen diğer özellikler arasında mavi onay işaretleri, tweetleri uzatma, tweetleri düzenleme ve geri alma gibi özellikler yer alıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.