Twitter giriş doğrulama nasıl yapılır? Yedek kod nasıl alınır

Twitter giriş doğrulama nasıl yapılır? Yedek kod nasıl alınır
Dünyanın en çok kullanılan sosyal medya platformlarından biri olan Twitter, kabuk değiştirmeye devam ediyor. Platform yeni bir özelliği ile daha kullanıcılarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Artık giriş doğrulama mavi tiki olmayan hesap sahipleri tarafından telefon numarası üzerinden gerçekleştirilemeyecek. Peki, Twitter giriş doğrulama nasıl yapılır? Twitter Yedek kod nasıl alınır? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Twitter, Elon Musk tarafından alındıktan yeni özelliklerini peşpeşe sıralamış ve bunun en dikkat çekenlerinin başında bir dönemin onaylı profil anlamına gelen ve kriterleri yerine getiren önemli kişilere verilen mavi tikin herkese açılmasıydı. Ayda 8, yılda 7 dolardan satışa sunulan Twitter Blue abonelik ücretlerine de birçok özellik ekleniyor. Kısa bir süre sonra artık cep telefonuna kod gönderilerek giriş yapılamayacak. Bunun için ücret ödemeniz gerekiyor. Ayrıca şifrenizi unuttuğunuz zaman da aynı durum geçerli. Peki, Twitter giriş doğrulama nasıl yapılır? Twitter Yedek kod nasıl alınır? Detaylar haberimizde yer alıyor.


twitter-supheli-giris

 


Twitter'a giriş yaptığınızda Şüheli giriş engellendi yazısı sizi karşılıyor. Burada Farklı bir onaylama yöntemi seç butounu tıklamalısınız.

 

twitter-farkli-onaylama-yontemi


Farklı onaylama yöntemi seç ekranında her ne kadar Kısa mesaj gönder seçeneği aktif olsa da kısa süre sonra kaldırılacak. Yedek kod almanız ve buraya girmeniz gerekmektedi.

 

yedek-kod-twitter



Twitter'da yedek kod nasıl alınır?

Kullandığınız hesaba giriş sağlayabilmeniz için yedek kod almanız gerekmektedir. Bunun için ce cep telefonunuzdan Twitter uygulamasına girin. Buradan Ayarlar sekmesine tıklayın.

  • Sırasıyla
  • Güvenlik ve hesap erişimi
  • Güvenlik
  • İki faktörlü kimlik doğrulama
  • Ek yöntemler
  • Yedek kod


Seçeneklerine basın. Numara ve harflerden oluşan şifreyi boşluk olan alana yazın.

yedek-kod-nasil-alinir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.