Twitter 'Ne Alaka' dedirten bir satın alım yaptı

Twitter 'Ne Alaka' dedirten bir satın alım yaptı
Finansman arayışlarına devam eden Twitter, Musk çatısı altında ilk satın alımını gerçekleştirdi. Platform, bir iş arama uygulamasının sahibi oldu.

Berrin Yeşiltepe - Ekim 2022'den bu yana Elon Musk'ın yönetimindeki Twitter, özellikle maliyetleri kıstı ve birçok çalışanını işten çıkardı. Şirket, Blue'nun aboneliklerinden ve reklamlarından para kazanmayı hedeflerken bugün yeni bir sürpriz geldi.

Bu, Twitter'ın Musk'ın liderliğinde başka bir girişimi ilk kez satın alması. 'Laskie' önceki yönetimde de sıkça duyduğumuz satın alma haberlerine konu olmuştu. Laskie, teknoloji endüstrisine odaklanan bir iş bulma kuruludur.

Musk, Laskie ile ne yapacak ?

laskei.jpeg

Elon Musk ve Twitter'ın Laskie platformuna yönelik planları hala bilinmiyor. Ancak uygulama, teknoloji endüstrisinden işe alım uzmanlarını ve çalışanları bir araya getirdiğinden ve aslında bir sosyal medya kuruluşu işlevi gördüğünden, Musk'ın "süper uygulama" hayaline uyabilecek gibi görünüyor.

Twitter'ın satın aldığı şirket Laskie, 6 milyon dolarlık bir yatırım almayı başardı. Twitter'ın Laskie'yi ne kadara satın aldığı netlik kazanmazken, ödemenin nakit ve hisse senedi olarak olacağı paylaşıldı. Laskie web sitesine artık erişilemiyor.

Elon Musk'ın artık X olarak bilinen süper uygulaması, Twitter'ın bugün sahip olduğu tüm özelliklere daha da fazlasını eklemeyi hedefliyor.

Elon Musk, Twitter'ı Tinder'a çevirecek. Musk siteye date özellikleri eklemeyi düşünüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.