Twitter sınırları kaldırdı! İşte o yeni özellik...

Twitter sınırları kaldırdı! İşte o yeni özellik...
Twitter ücretli kullanıcılarına her geçen gün yeni bir özellik tanıtıyor. En son yaptığı güncelleme ile Twitter, Blue aboneleri için karakter sınırını yükselttiğini duyurdu.

Fatma Müge Yücetürk - Popüler sosyal medya platformu Twitter, geçtiğimiz aylarda ücretli abonelik sistemini getireceğini duyurmuştu. Aktif olarak kullanılmaya başlanan özelliğe her geçen gün yeni bir güncelleme yapan Twitter, ücretli kullanıcılarına ayrıcalık tanımaya devam ediyor. Son tanıdığı ayrıcalıklardan birisi de karakter sınırını yükselterek uzun tweet atmayı sağlayacak bir özellik.

Şirket, öncelerde ücretli aboneliklere özel olarak sınırı 280 karakterden 4000’e çıkarmıştı. Birkaç ay önce ise bu sınır daha da yükseltilerek 10 bin karakter olarak belirlemişti.

Bugün yapılan açıklamaya göre ise karakter sınırı bir kez daha yükseltildi. Artık Blue aboneleri fikirlerini çok daha uzun ve rahat bir şekilde takipçileriyle paylaşabilecek.

Tweet’lerde karakter sınırı 25 bine çıktı!

twitter.jpeg

Twitter çalışanlarından Prachi Poddar, platform üzerinden bir tweet atarak Blue kullanıcılarının 25 bin karaktere kadar yazı paylaşabileceğini duyurdu. Paylaştığı tweette bu özelliği de kullanarak aynı zamanda özelliğin nasıl duracağını kullanıcılara da göstermiş oldu.

Yapılan güncellemeyle Twitter'ın artık bir mikroblog platformu olmaktan çıktığı ve kullanıcıların düşüncelerini paragraflarca paylaşabileceği düşüncesini akıllara getirdi.

Twitter yeni güncellemeler için çalışmaya devam ediyor. Kullanıcılarını abonelik sistemine yönlendirmek için çalışmalar yapan platformun, Blue abonesi olmayan kullanıcılara günlük mesajlaşma sınırı getireceği konuşuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.