2023 Twitter video indirme işlemi resimli anlatım, nasıl yapılır? (Bilgisayar ve telefon)

2023 Twitter video indirme işlemi resimli anlatım, nasıl yapılır? (Bilgisayar ve telefon)
Dünyanın en çok kullanılan internet platformu Twitter üzerinden video indirebilmek isteyenler araştırmalarda bulunuyor. Twitter'da video indirme işlemi resimli anlatım, nasıl yapılır? Cep telefonu ve bilgisayardan Twitter videosu nasıl indirilir? 2023 Twitter video indirme işlemi resimli anlatım, nasıl yapılır (Bilgisayar ve telefon)? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Milyonların kullandığı mikro blog sitesi Twitter'da her an binlerce mesaj atılıyor, video yayınlanıyor veya paylaşımda bulunuluyor. Her geçen gün daha da fazla kişi tarafından kullanılmaya devam edilen sosyal medya platformundaki yayınları kullanmak üzere bilgisayar veya telefonlar aracılığıyla indirilmek isteniyor. Özellikle de videolar konusunda çok sayıda alternatif var. Ancak hem hızlı bir serverdan download yapmak hem reklam ve virüs engeline takılmamak isteyenler için nokta atışı yöntemi sizlerle paylaşıyoruz. 2023 Twitter video indirme işlemi resimli anlatım, nasıl yapılır (Bilgisayar ve telefon)? Detaylar haberimizde.



Bilgisayardan ve cep telefonundan Twitter videosu nasıl indirilir?

Eğer bilgisayar kullanıcısıysanız cihazınıza Twitter videosu eklemek için sadece birkaç adımı izlemeniz gerekmektedir.

1) Link almak: İndirmek istediğiniz videonun tweet linki indirilmesi için alınması gerekiyor. Bunu  1-2 saniyede yapmak mümkün. Atılan mesajın süresinin yazdığı yere sağ tıklama yapmak ve "Bağlantıyı kopyala" seçeneğine tıklamak.

twitter-tweet-linki-alma

2) Google'da arama yapmak: Google'da arama butonuna "Twitter video indir" kelimeleri ile arama yapıyoruz. Burada ilk sırada yer alan siteye erişim sağlıyoruz. Boşluk olan alana kopyaladığımız linki yapıştırıyoruz.

twitter-video-indir

3) İndirme: Çıkan ekrandan dilediğiniz kalitedeki videoyu bilgisayarınıza indirebilir ve istediğiniz platformda kullanabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.