Twitter X Abonelik ve Reklam Geliri Paylaşımı ile nasıl para kazanılır? Şartları nedir?

Twitter X Abonelik ve Reklam Geliri Paylaşımı ile nasıl para kazanılır? Şartları nedir?
 DAMGA Editörü
Kabuk değiştirmeyi sürdüren Twitter'da (X) yeni özellikler paylaşılmaya devam ediliyor. Onlardan ikisi de abonelik sistemi ve reklam geliri paylaşımı. Peki, Twitter (X) Abonelik ve Reklam Geliri Paylaşımı ile nasıl para kazanılır? İşte detaylar...

Elon Musk'ın 44 milyar dolara satın aldığı Twitter (X), çalkantılı bir başlangıç yapsa da sistemde birçok özellik kullanıcılara sunulmaya devam ediyor. Birbirinden önemli detaylarla üyelerinin karşısına çıkan Musk, son olarak da canlı yayın yapılabileceğini duyurmuştu. Tüm bunlar yaşanırken bu mecrada para kazanmak isteyenler için iki alternatif sunuldu. Biri abonelik, diğeri ise reklam geliri paylaşımı. Peki bunlara katılım nasıl gerçekleşiyor? Twitter (X) Abonelik ve Reklam Geliri Paylaşımı ile nasıl para kazanılır? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Twitter (X) Abonelik sistemine başvuru nasıl yapılır?

Eğer içerik üreticisiyseniz ve ürettiklerinizin karşılığını madden almak istiyorsanız bunun yolu abonelik sistemine kaydolmaktır. Burada abonelerinize ekstra içerikler sunabilirsiniz. Kullanıcılar da sizi desteklemek adına her ay para öder. Diğer yandan herkesle paylaşmak istemediğiniz mesajları da önce abonelerinize sorabilir ve fikir alabilirsiniz.

X Abonelik sistemi başvurusu nasıl yapılır?

Bu özellikten faydalanabilmeniz için öncelikle Blue abonesi olmanız gerekmektedir. Bunun ardından eğer kriterleri karşılıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirebilirsiniz. Daha fazla butonuna bastıktan sonra para kazanma seçeneğine tıklayın. Abonelikler ve reklam geliri paylaşımı alanları karşınıza çıkacak. Uygunluklarınız sekmelerin üzerinde görüntülenmektedir.

893289428934898923.webp

Abonelikler için üstteki sekmeye tıklayın. Burada bilgilendirme ekranı sizi karşılayacak. Burayı geçin. Ardından karşılanmış kurallar önünüze gelecek.

X Abonelik şartları şu şekildedir;

  • Twitter Blue veya Onaylı Kuruluşlar'a abone ol
  • 500 takipçin
  • Son 30 günde aktif
  • 18 yaşını doldurmuş olmak

Abonelik özelliğini açmaya karar verdiyseniz öncelikle fiyat bildirmeniz gerekiyor. Bu birim dolar üzerinden gözüküyor. Ancak dikkat edin. Sonraki süreçte eğer aksi bir özellik çıkmadıkça abonelik ücretleri değiştirilememektedir. Ardından kendinizi tanıtacağınız bilgileri ve sunacağınız avantajları bildirmeniz gerekiyor. X, başvuru sonrasında size kısa süre içerisinde dönüş sağlayacak.

Twitter (X) Reklam Geliri Paylaşımı başvurusu nasıl yapılır?

Para kazanma alanına bir kez daha geri dönerek bu kez reklam Geliri Paylaşımı sekmesine tıklayınız. Aşağıda yer alan hesabın etkileşim sayısı 15 milyona yakın olduğundan dolayı başvuru gerçekleştiremiyor. Ancak siz daha fazlasına sahipseniz bilgilerinizi doldurarak bu ortaklığa katılabilirsiniz.

23894823894892389438934.webp

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.