Twitter'da kalın (bold) ve eğik (italik) yazı nasıl yazılır?

Twitter'da kalın (bold) ve eğik (italik) yazı nasıl yazılır?
Dünyanın 1 numaralı mikro blog sitesi Twitter, kalın ve eğik yazma özelliklerini aktifleştirdi. Peki, Twitter'da kalın (bold) ve eğik (italik) yazı nasıl yazılır? İşte detaylar...

BURAK ZİHNİ - Milyonlarca kişini kullandığı Twitter'da Elon Musk sonrası yenilikler devam ediyor. Kullanıcılarına birçok özelliği aktif eden şirketin son hamlesi yazı stilleri oldu. Buna göre Twitter Blue aboneliği bulunanlar kalın ve eğik yazma özelliğini kullanabilecek. Peki, Twitter'da kalın (bold) ve eğik (italik) yazı nasıl yazılır? Detaylar haberimizde yer alıyor.


twitter-kalin-egik



Twitter'da kalın nasıl yazılır?

Aslında bu özellik daha önce destekleniyordu ancak dışarıdan kopyalanan harflerle. Şekilli Nick Yazma sitelerinde yazılarak oluşturulan mesajların aynı biçimde kopyalanmasına izin veriliyordu. Artık direkt olarak editör üzerinden kalın işaretini aktifleştirebilirsiniz. Kalın yazılmasını istediğiniz kısmı taradıktan sonra B (bold) seçeneğine tıklayabilirsiniz.


twitter-bold-italik-yazma


 

Twitter'da eğik nasıl yazılır?

Kalın yazmak gibi ince yazmak da yine birçok stille birlikte destekleniyordu. Twitter üzerinde yine herhangi bir şekilde dışarı çıkmadan yine italik mesaj gönderebilirsiniz. Yazınızın görünmesini istediğiniz kısmını seçtikten sonra I butonuna basmanız gerekmektedir.

Mesajda kalın ve eğik yazılmış şekiller aşağıda yer almaktadır

twitter-bold-italik-yazma

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum