Whatsapp 8 kişilik video konferans görüşmesi nasıl yapılır? Yeni özelliğe dair detaylar

Whatsapp 8 kişilik video konferans görüşmesi nasıl yapılır? Yeni özelliğe dair detaylar
Dünyanın en çok kullanılan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, yeni güncellemelerini kullanıcılarına sunmayı sürdürüyor. Onlardan en yenisi ve bomba etkisi yaratacılağına inan özellik ise 8 kişilik video konferans görüşmesi oldu. Peki Whatsapp 8 kişilik video konferans görüşmesi nasıl yapılır? İşte detaylar...

Bir milyardan fazla kullanıcısı olduğuna inanılan Whatsapp, koronavirüs günlerinde flaş bir güncellemesini sundu.Birçok kişinin ve şirketin bu günlerde evden çalıştığı ve günlerini geçirdiği süreçte birbirleri ile en iyi iletişimin sağlanması adına video konferans özelliği yayınlandı. Buna göre Whatsapp kullanıcıları 8 kişiye kadar video konferans görüşmesi yapabilecek. Peki Whatsapp 8 kişilik video konferans görüşmesi nasıl yapılır? Detaylar haberimizde.

Whatsapp 8 kişilik video görüşmesi nasıl yapılır?

Kullanıcılar bulundukları gruplarda kamera ikonuna tıklayarak bu görüşmeyi başlatabilir. Ancak tek şart herkeste son ve güncel sürümün bulunması.

Whatsapp 8 kişilik video görüşmesi

Bazı kullanıcılar 8 kişilik video görüşme imkanını yetersiz sayı olarak değerlendirse de Whatsapp'ın bu özelliğini yayınlaması milyonları bu uygulamada tutacak gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.