WhatsApp teması değişiyor, yeni özellikleri neler olacak ?

WhatsApp teması değişiyor, yeni özellikleri neler olacak ?
Popüler mesajlaşma platformu WhatsApp, Android kullanıcıları için büyük ve yenilenen tasarıma kavuşuyor.

Fatma Müge Yücetürk - Meta'nın mesajlaşma platformu WhatsApp, yeni bir güncelleme ile kullanıcılarının karşısına çıkacak. Sık sık yeni özellikleri test eden şirket, şu sıralar tasarımsal değişiklikler geçiriyor. Son haberlere göre WhatsApp, yıllar içinde Android cihazlarında önemli tasarım değişiklikleri yaptı.

WhatsApp Android İçin Yeni Tasarım Oluşturuyor 

En çok kullanılan platformlardan biri olan WhatsApp, kullanıcılarını sevindirecek bir duyuru yaptı. Android ve iOS için çeşitli yenilikler sunan uygulama, şimdi yeniden tasarlanıyor. Ortaya çıkan ekran görüntüsü de bu değişiklikleri doğruluyor.

Genel olarak, WhatsApp birçok özellikle güncellendi. Şimdi sohbet sayfasında daha fazla değişiklik oluyor. Edinilen bilgilere göre iOS kullanıcıları kadar Android kullanıcıları da yeni ana sayfa görseline kavuşacak.

Ekran görüntüleri, WABetaInfo tarafından paylaşılan yeni görünümü gösteriyor. Yeni tasarım, kullanıcıların yeni sohbetlere veya ayrı bölümlere girme ihtiyacını ortadan kaldırıyor. Bunun yerine, iOS gibi, ihtiyacınız olan işlemlere erişmek için aşağıdaki işlevleri kullanabilirsiniz. Bu gezinme çubuğu, iOS'ta yıllardır var, ancak Android'de yok. Geç kalındı ​​ancak Meta'daki bu değişiklik pek çok Android kullanıcısını memnun edecek gibi görünüyor. WhatsApp kodu 2.23.8.4'ün Android beta sürümündeki yenilikler, Android arayüzünün iOS arayüzüne daha çok benzediğini gösteriyor.

Ayrıca, WhatsApp Android'in yeni tasarımı henüz test aşamasında. Söz konusu değişikliğin ne zaman yayınlanacağına dair bir bilgi bulunmuyor. Ayrıca şirket, mesaj düzenleme ve sohbet engelleme özellikleriyle de dikkatleri üzerine topladı. Peki WhatsApp'ın Android tasarımı hakkında ne düşünüyorsunuz, yenisine ne dersiniz? Yorumlar bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin.

[related-posts id="97521" color="bg-primary"][/related-posts]

[related-posts id="94939" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.