Whatsapp'ı Açmadan Mesajlar Okunabilir Mi?

Whatsapp'ı Açmadan Mesajlar Okunabilir Mi?
Dünyanın en ünlü anlık mesajlaşma ağı olan WhatsApp, kesinlikle akıllı telefonlarımıza yüklediğimiz ve genel olarak nasıl kullanılacağını bildiğimiz uygulamalardan biridir. Gerçek şu ki, WhatsApp hakkında, kullanıcıların özellikle aklına takılan bir soru var ''Whatsapp'ı açmadan mesajları nasıl okuyacağız'' sorusu.

Genel olarak WhatsApp kullanıcıları bu sorunla oldukça fazla karşı karşıya kalıyor. WhatsApp'ta diğer kişi fark etmeden mesajlar okunmaz bilgisi aslında tamamen yanlış bir bilgi. Tam da bu nedenle, aşağıda size WhatsApp'ta sohbeti açmadan mesajları nasıl okuyacağınızı öğretmek istiyoruz. Hem iOS hem de Android mobil cihazlar için bazı yararlı adımlar bulunmakta. Hadi gelin bu adımları beraber inceleyelim.

Başkalarının haberi olmadan WhatsApp'ta mesajları okumanın en kolay yolu, okundu bilgisini devre dışı bırakmaktır. Fakat bu adım kalıcı bir çözümdür. Yani ayarlamaları bir kez yapmanız bu adımda yeterli olacaktır. 

Okundu Bilgisi Nasıl Kapatılır ? 

  • WhatsApp’ı açın
  • Ayarlara gidin 
  • Gizlilik kısmına gidin 

Daha sonra aşağıda Okundu Bilgisi butonunu kapatın. Bu ayarlamaları yaptıktan sonra okundu bilginiz kapanacak ve artık karşı taraftaki kişiler mesajlarını okuyup okumadığınız belli olmayacak. 

Eğer okundu bilgisini kapatmadan mesajları mavi tik yapmak istemiyorsanız o zaman gelen mesajı açmadan bildirimlerden okuyabilir ya da telefonunuzun internet bağlantısını kesip gelen mesajı okuyabilirsiniz bu şekilde hem karşı taraf mesajını okuduğunuzu göremez hem de sizler okudunu bilgisini kapatmak zorunda kalmazsınız. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.