WhatsApp'ın Yeni Özelliği Yayındı !

WhatsApp'ın Yeni Özelliği Yayındı !
WhatsApp'ın geçtiğimiz haftalarda kullanıma sunduğu mesaj düzenleme özelliği tüm kullanıcıların kullanımına açıldı.

Müge Yücetürk - Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp, bir süredir mesaj düzenleme özellikleri üzerinde çalışıyordu. Bu özellik daha önce beta olarak mevcuttu, ancak yakın zamanda WhatsApp web kullanıcılarına da sunuldu. Bugün bu konuda yeni bir gelişme görüyoruz.

WhatsApp, tüm kullanıcılara mesaj düzenleme işlevini yayınladı. WhatsApp'ın iOS ve Android ekosistemlerinin yanı sıra web sürümündeki kullanıcıları da artık mesaj düzenleme özelliklerinden faydalanabiliyor. Bu özellik nasıl görünecek ve kullanıcılar mesajlarını nasıl düzenleyecek?

WhatsApp, mesaj düzenleme seçeneğini tüm kullanıcılara sundu

WhatsApp, geçtiğimiz haftalarda ertelenen bir özelliği bugün tüm kullanıcıların kullanımına açtı. İlginç bir şekilde, geçen hafta mesajlarını düzenleyebilen bazı kullanıcılar şimdi mesajlarını düzenleme seçeneğini görmüyor. Bu sorunun geçici olduğundan şüpheleniyorum...

WhatsApp'ın yeni özelliği bu şekilde görülüyor

ekran-resmi-2023-06-06-17-02-11.png

ekran-resmi-2023-06-06-17-02-22.png

Yukarıdaki ekran görüntüsünde de görebileceğiniz gibi WhatsApp'ta düzenlenen mesajlar için 'düzenlendi' şeklinde küçük bir bildirim oluşturuluyor. Yani bir yandan kullanıcı orijinal mesajın böyle olmadığını biliyor.

WhatsApp'ın yeni özelliği nasıl kullanılacak?

ekran-resmi-2023-06-06-17-06-44.png

WhatsApp'ın mesaj düzenleme özelliğini kullanmak istiyorsanız, düzenlemek istediğiniz mesaja uzun basmanız gerekiyor. Ardından "Düzenle" düğmesine dokunmanız ve metni tekrar girmeniz gerekir.
Düzenlemelerinizi onayladıktan sonra, mesajınızın WhatsApp'ın en son sürümünün kullanıcıları için düzenlendiğini belirten bilgilendirici bir metin göreceksiniz. Gönderi düzenlenmiş olarak gösterilecektir. Eski sürümler için mesajlar görüntülenmez. Artık yeni WhatsApp özellikleri tüm kullanıcılara dağıtılacak. Cihazınızda App Store'u ziyaret ederek güncellemeleri kendiniz de kontrol edebilirsiniz. Güncelleme yoksa, lütfen sabırlı olun.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.