Whatsapp'ta engellenen hesaptan atılmış mesajı görebilir miyiz?

Whatsapp'ta engellenen hesaptan atılmış mesajı görebilir miyiz?
Engellenen numaralardan gelen mesajları görmek için Whatsapp'ta engeli kaldırmanız gerekir.

Berrin Ozan Yeşiltepe - Whatsapp, kişi listenizdeki kişilerle sohbet penceresi üzerinden sesli, görüntülü veya mesaj yoluyla iletişim kurmanızı sağlar. Gelen mesajlar bizi rahatsız ettiği için bazı durumlarda kişinin karşı taraftan mesaj almasını engelleyebiliyoruz.

Engellenen bir numaradan gelen mesajları görmek, genellikle daha önce engellediğiniz kişilerden gelen mesajları merak etmemizin nedenidir. Ancak daha önce engellenen bir kişinin mesajlarını görmenin tek yolu engeli kaldırmaktır. Engellenen bir numaradan mesaj aldıysanız, engellenen numaraya kısa mesaj gönderseniz bile bildirim almazsınız.

Whatsapp Engellediğin Kişinin Mesajlarını Görme

Whatsapp'ta engellenen bir kişinin mesajlarını görmek istiyorsanız, engellenenler listesine gidebilir ve kişinin mesajlarını görmek için engellemeyi kaldırabilirsiniz. Whatsapp'ta bir kişiyi engellemek istiyorsak tek yapmamız gereken o kişinin profiline gidip bir kişiyi engelleme seçeneğine tıklamak. Engellenen kişi size mesaj göndermek isterse tek tik olarak kalır ve mesaj bildirimleri size asla ulaşmaz. Whatsapp'ta engellenen bir numaradan gelen mesajları görmek istemiyorum diyorsanız, engeli kaldırmanız yeterlidir. Whatsapp'ta engellenen numaralardan gelen mesajlar silinmeden görülemez ve okunamaz.

Whatsapp'ta engellenen bir kişinin mesajlarını görmek için;

  1. Whatsapp uygulamasını açın.
  2. Sağ üst köşede üç nokta bulunan simgeye dokunun.
  3. Ayarlar'a gidin ve Hesap ve Gizlilik'e gidin.
  4. Aşağıdaki "Engellenen Kişiler" bölümüne gidin.
  5. Burada mesajlarını görmek istediğiniz kişinin engellemesini kaldırın.

Android cihazlarda engellenen mesajları görme konusunda size bildirim göndermese de bilginiz dışında tüm mesajları kaydedecektir. Bunun nedeni, engellenen mesajları görmek istiyorsanız daha sonra erişebileceğiniz bir klasörü kullanabilmenizdir. Engellenen kişilerden gelen mesajları görmek için mesajlaşma uygulamasını açın ve "Engellenen Mesajlar" bölümüne gidin. Whatsapp'ta engellenen mesajları görüntülemek, uygulamanın bir özelliği değildir, bu nedenle mesajları yalnızca silerek görüntüleyebilirsiniz. Engellenenlerin mesajları Whatsapp uygulaması tarafından karşı tarafa iletilmez ve uygulama bu mesajları yedeklemez. Tam şifreleme ile engellenen mesajları görmenin tek yolu, o kişinin engellemesini kaldırmaktır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.