WhatsApp'tan yeni özellik galeri resimlerinizi çıkartmalara dönüştürebilirsiniz

WhatsApp'tan yeni özellik galeri resimlerinizi çıkartmalara dönüştürebilirsiniz
WhatsApp'ın uygulamada bir çıkartma oluşturma özelliği üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Yeni özellik, galerinizdeki tüm resimleri WhatsApp çıkartmalarına dönüştürmenize olanak tanır.

Berrin Yeşiltepe - Dünyanın en popüler anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın üzerinde çalıştığı yeni bir özellik ortaya çıktı. Paylaşılan ekran görüntülerine göre WhatsApp, duygularını "resimler" aracılığıyla ifade etmek isteyen kullanıcıların sıklıkla kullandığı çıkartmaları daha kolay kullanılabilir hale getirmeyi planlıyor.

23/03/77 tarihinde WhatsApp iOS beta sürümünde ortaya çıkan bir özelliğe göre, kullanıcılar artık WhatsApp aracılığıyla resim, video veya dosya gönderirken kağıt simgesine dokunduklarında "Yeni Yapıştır" seçeneğini görecekler. Bu seçenek, kendi etiketinizi oluşturmanıza olanak tanır.

Yalnızca birkaç dokunuşla kendi çıkartmalarınızı oluşturmanıza olanak tanıyan WhatsApp özelliğinin ilk ekran görüntüsü

whatsapp.jpeg

WhatsApp'ın yeni çıkartma aracı hala geliştirilme aşamasında, bu nedenle çok fazla ayrıntıya sahip değiliz. WaBetaInfo tarafından paylaşılan bilgilere göre bu özellik, galerideki tüm görselleri çıkartmaya dönüştürmenizi sağlıyor. "Yeni Çıkartma" yı tıklayın ve galerinizden bir resim seçeceksiniz, ardından resmin arka planını kaldırabilir ve değiştirebilirsiniz.

WhatsApp ile ilgili özellik, iOS 16 API'lerinin yanı sıra geliştirilirken, bu özelliğin WhatsApp Android uygulamasında da yer almasını kesinlikle bekleyebiliriz. Ancak sınırlı bilgiye ve bir ekran görüntüsüne sahip olduğumuzu düşünürsek WhatsApp çıkartma üreticisinin biraz daha beklemesi gerekeceği söylenebilir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.