Yeni Motorola Razr, ekranıyla bir çığır açıyor.

Yeni Motorola Razr,  ekranıyla bir çığır açıyor.
Motorola Razr'ın yeni küçük kapaklı ekranı tüm uygulamaları çalıştırıyor ve hatta bir klavyeyi destekliyor.

Leyla Karahan Hız - Katlanabilir ekranlı telefon pazarı her geçen gün büyüyor. Bu konuda en önemli markalardan biri de Motorola. Katlanabilir ekranlı telefon pazarına ikonik Razr katlanabilir modelinin modern uyarlamasıyla giriş yapan şirket, şimdi de yeni bir model piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Motorola Razr kapak ekranı Galaxy Flip'i kıskandırdı

Şimdiye kadar yeni Motorola Razr modeli hakkında pek çok bilgi ortaya çıktı. Bu yaz satışa çıkması planlanan katlanabilir ekranlı telefon, tasarım, performans ve kullanılabilirlik açısından iddialı görünüyor.

telefon.jpg

Mevcut bilgilere göre, cihazın dış kısmındaki küçük kapaklı ekranın tüm uygulamaları çalıştırabilmesi ve ayrıca bir klavyeyi desteklemesi gerekiyor. Bu, kullanıcıların telefon kapağını açmadan uygulamayı kolayca kullanmalarını sağlar. Son zamanlarda yapılan bir sızıntı, telefonun uygulamaları, oyunları ve klavyeleri tam ekranda görüntüleyen kapak ekranını gösteriyor. Twitter kullanıcısı Evleak tarafından paylaşılan bir görselde tam ekran navigasyon ve TikTok uygulaması gösteriliyor.

Motorola Razr 40 Ultra ise gücünü Qualcomm'un Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemcisinden alacak. Snapdragon 8 Plus Gen 1 işlemci, 3,19 GHz'de çalışan Cortex-X2, 2,75 GHz'de çalışan üç Cortex-A710 çekirdeği ve 1,80 GHz'de çalışan dört Cortex-A510 çekirdeği içerir. 4nm teknolojisi ile yapılan işlemcinin grafik arayüzü ise Adreno 730.

Ekran tarafında ise FullHD Plus çözünürlüğe sahip 6.7 inçlik bir ekran göreceksiniz. 120Hz yenileme hızına sahip olacağı konuşulan Razr 40 Ultra modeli, AMOLED panel ile piyasaya çıkacak. Cihaz, AMOLED panelli 3,5 inç harici ekrana sahip olacak.

Motorola Razr'ın yeni modeli, başta Samsung Galaxy Z Flip olmak üzere katlanır ekranlı telefon pazarındaki rakiplerini tehdit edecek gibi görünüyor. Peki siz Motorola Razr ve katlanabilir ekranlı telefon modelleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlar bölümünde ne düşündüğünüzü bize bildirin.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.