YouTube Premium Nasıl İptal Edilir?

YouTube Premium Nasıl İptal Edilir?
YouTube'un 3 yıl önce sunduğu Youtube Premium'un özelliği reklamsız video izlenimi sağlayan aynı zamanda istediğimiz videoyu indirmemizde bize yardımcı olan bir özellikti. 29.99 Türk Lirası fiyata sahip bu özellikten sıkılanlar için YouTube Premium iptal kılavuzu hazırladık.

YouTube'un yaklaşık 3 yıl önce ülkemizde kullanıma sunduğu Youtube Premium özelliği, platformda en çok itiraz edilen reklam sayfalarının önüne geçmek için harika bir araçtı. Premium'un asıl amacı video öncesi ve sırasında çıkan reklamları ortadan kaldırmaktı. Türkiye'de bu özellik ilk tanıtıldığında fiyatı sadece 16,99 TL'ydi.  

Ayda 16,99 Türk Lirası olan bu özellik, YouTube videolarınızdaki reklam kesintilerini engelliyordu başta.  Günümüzde bu özellik hala kullanılmakta fakat fiyatı 3 yıl içinde 29,99 Türk Lirasına ulaştı. Fakat bazı kullanıcılar zamanla bu özellikten sıkılmaya başladı. Bu durum karşısında bizde sizlere YouTube Premium'u iptal etmek için ne yapmanız gerektiğini anlatan bir kılavuz hazırladık. 

Nasıl İptal Edilir? 

  1. YouTube anasayfasına giriş yapın
  2. Sağ üst köşede bulunan profil resmine tıklayın 
  3. Satın alınanlar ve üyelikler butonunu seçin 
  4. YouTube Premium üyeliğinize giriş yapın 
  5. Devredışı bırak butonunu seçin 
  6. Neden iptal etmek istediğinizi birkaç cümleyle açıklayın 
  7. Üyeliğiniz İptal edilmiştir. 

YouTube Premium aboneliğiniz iptal edilmiş olacaktır. Yenileme tarihiniz henüz gelmemiş ise üyeliğiniz o tarihe kadar aktif kalacaktır. Yenileme tarihiniz geldiğinde üyeliğiniz ücretsiz olarak otomatik olarak iptal edilecektir.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.