Youtube Trendler nedir? Bugün Youtube'da en çok hangi video izlendi? 15 Mart 2022 Salı

Youtube Trendler nedir? Bugün Youtube'da en çok hangi video izlendi? 15 Mart 2022 Salı
Milyonlarca kullanıcısı bulunan video platformu Youtube her geçen gün daha da fazla kişiye adını duyurmayı başarıyor. Türkiye de Youtube'un en çok izlenenleri arasında yer alıyor ve her gün birçok videonun sıralandığı Trendler listesi en çok izlenmeye göre kullanıcıların karşısına çıkıyor. 15 Mart 2022 Salı tarihinde bu listede yer alan müzik, oyun, film ve genel video listesini sizler için hazırladık. Peki, bugün Youtube'da en çok hangi video izlendi? Detaylar haberimizde.

Çeşitli sürelere sahip birçok video her gün milyonlarca izlenme elde ediyor. Kanallar kendi içeriklerini ön plana çıkarabilmek adına uğraş verirken gün sonunda en çok seyredilenler listesi Youtube'da yer alıyor. Trendler adı verilen sekmeden günün en fazla izlenen videolarını görüntülemeniz mümükün. Genel bir sıralamanın yanı sıra müzik, oyun ve filmler için listeler oluşturuluyor. Peki, bugün Youtube'da en çok hangi video izlendi? Detaylar haberimizde.


Youtube Trendler nedir?

Dünyanın en popüler video içerik platformu Youtube'da bir süredir aktif olan trendler sekmesi tüm kullanıcılara açıktır. Bu nedenle herkes günün en fazla seyredilen videolarını görüntüleyebilmektedir. Youtube'a girdikten sonra sol kısımda yer alan Keşfet sekmesine tıklayarak Youtube Trendler alanına ulaşabilirsiniz. Burada müzik, oyun ve film kategorileri vardı. Ayrıca spor ve canlı videolar da izlenebilmektedir.
 

youtube trendler


15 Mart Salı 2022 Youtube'da bugün en çok izlenen videolar

Bugün Youtube Trendler listesinin ilk sırasında Manchester United'ın Tottenham'ı 3-2 yendiği maçın özeti var. Ronaldo'nun hat-trick yaparak rekorlar kırıp tarihe adını yazdırdığı karşılaşma milyonlarca kişi tarafından izlendi.

İkinci sırada ise Gaalatasaray'ın Camo Nou'da Barcelona ile 0-0 berabere kalıp tur umudunu İstanbul'a taşıdığı maç bulunuyor. Sarı kırmızılılar İspanya'dan aldığı avantajla perşembe günü rakibini evinde ağırlayacak.

Üçüncü sırada Canbay ve Wolker'ın Leylim Yar şarkısı bulunuyor. 3 günde 1.6 milyon izlenme elden klip her geçen an daha da fazla kullanıcı tarafından dinleniyor.

Dördüncü sırada Real Madrid'in PSG'yi 3-1 yenerek bir üst tura çıktığı ve Messi'nin ıslıklandığı karşılaşma var. 4 milyona yaklaşan izleyici sayısıyla dev maç listyee girmeyi başardı.

Beşinci basamakta Müge Anlı ile Tatlı Sert var. Başarılı sunucu Türkiye gündemini ekranlara taşıdığı programında yine izleyicileri televizyon karşısına kilitledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.