1 Ekim Fatih Karagümrük Kasımpaşa canlı izle Bein Sports 2

1 Ekim Fatih Karagümrük Kasımpaşa canlı izle Bein Sports 2
Trendyol Süper Lig'de yeni hafta bugün devam ediyor. Günün ilk adreslerinden biri İstanbul. Fatih Kargümrük'ün rakibi Kasımpaşa olacak. 1 Ekim Fatih Karagümrük Kasımpaşa canlı izle Bein Sports 2 alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

Türkiye'nin en üst seviyedeki futbol organizasyonu Süper Lig'de yeni hafta bugün devam ediyor. Birbirinden iddialı rakiplerin karşı karşıya geleceği zorlu maratonda iki İstanbul ekibi kozlarını paylaşacak. Çıktığı 6 maçta 9 puan toplayan Kasımpaşa, henüz 6 puanda kalan Fatih Karagümrük'e konuk olacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak kritik mücadeleyi izlemek isteyenler internette araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor.

Karagümrük Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bugün öğle seansında oynanacak olan Fatih Karagümrük maçı saat 13:30'da başlayacak. Atilla Karaoğlan'ın yöneteceği 90 dakika Bein Sports 2, TOD TV ve Beinconnect'ten canlı yayınlanacak.

Karagümrük Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Fatih Karagümrük: Dituro, Veseli, Biraschi, Ceccherini, Kerem Atakan Kesgin, Levent, Mendes, Sturaro, Güven, Lasagna, Shukurov

Kasımpaşa: Gianniotis, Winck, Omeruo, Sadık, Ben Ouanes, Yasin, Gökhan, Hajradinovic, Aytaç, Gomis, Ngoy

Karagümrük Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

  • Fatih Karagümrük, Süper Lig'e döndüğü 2020/21'den bu yana Kasımpaşa ile oynadığı altı maçın sadece birini kaybetti (3G 2B).
  • Fatih Karagümrük'e rakip olduğu son dört Süper Lig maçını kazanamayan Kasımpaşa (1B 3M), bu rekabetteki en uzun galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor. Son beş randevuda da kalesinde 2+ gol gören Kasımpaşa (toplam 13 gol), lig tarihinde daha uzun bir seriye sadece üç takım karşısında izin verdi (Beşiktaş; 10, Eskişehirspor; 6 & Fenerbahçe; 6).
  • Bu sezon evinde oynadığı üç Süper Lig maçını da kazanamayan Fatih Karagümrük (2B 1M), lig tarihinde ilk kez bir sezonun ilk üç iç saha karşılaşmasını galibiyetsiz geçti. Karagümrük ekibi, taraftarı önünde daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ekim-Aralık 2021 arasındaki dönemde yaşadı (5 maç).
  • İstanbul takımlarına konuk olduğu son beş Süper Lig maçını kaybeden Kasımpaşa, lig tarihindeki en uzun mağlubiyet serisini tekrarlama tehlikesiyle karşı karşıya (Ocak 2019-Temmuz 2020 & Mayıs 2017-Eylül 2018).
  • 2023/24 Süper Lig sezonunda 6 puan toplayan Fatih Karagümrük (1G 3B 2M), lig tarihinde altıncı maçlar itibarıyla sadece iki sezonda daha düşük puanda kaldı (4; 1962/63 & 1959/60).

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.