11 Temmuz 2023 Salı reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?

11 Temmuz 2023 Salı reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?
Haftanın ikinci günü televizyonlarda yayınlanan yapımlar arasından en yüksek reytinge hangisi ulaştı? İşte 11 Temmuz Salı reyting sonuçları…

Ali Birerdinç - Televizyon izleyicileri, 11 Temmuz 2023 Salı günü yayınlanan programlar arasından hangisinin en yüksek reyting ulaştığını merak ediyor. Günlük olarak yayınlanan reyting sonuçları, TOTAL ve AB gibi farklı gruplara ayrılan izleyicilerin izlemeyi en çok tercih programların sıralamasından oluşuyor. Peki 11 Temmuz Salı günü izleyici ile buluşan yapımlardan hangisi en çok reytinge ulaştı? 11 Temmuz 2023 reyting sıralaması nasıl şekillendi?

4 Temmuz 2023 Salı reyting sonuçları

TOTAL

Geçtiğimiz hafta salı günü TOTAL grubunda ilk sırada TV8’in reyting rekortmeni yarışma ve yemek programı “Masterchef Türkiye All Star” yer aldı. İkinici sırada Kanal D’de ilk bölümü yayınlanan “Dönence” dizisi hemen ardından üçüncü sırada ise “Fox Ana Haber” sıralamaya girdi.

AB

4 Temmuz 2023 Salı günü reyting sonuçlarında AB grubunda ise ilk sıra değişmedi. Masterchef Türkiye All Star” birinci, Kanal D’de ilk bölümü yayınlanan “Dönence” dizisi ikinci ve Show TV’nin komedi programı “Güldür Güldür Show” ise üçüncü sırada yer aldı.

11 Temmuz Salı günü yayınlanan programların reyting sonuçlarını içeren listeler, bir sonraki gün yayınlanıyor. 12 Temmuz günü yayınlanan reyting sonuçları açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.