13 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?

13 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları: Hangi program birinci oldu?
Televizyon kanallarında 13 Temmuz Perşembe günü yayınlanan yapımlar arasında en çok hangisi izlendi? İşte günün kazananları ve 13 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları…

Birbirinden ilginç programların yer aldığı, 13 Temmuz Perşembe günü yayınlanan programların reyting sıralaması merak konusu oluyor. İzleyiciler, yaz ekranında 13 Temmuz günü yayınlanan programlardan hangisinin reyting sıralamasında ilk sıraya oturduğunu araştırıyor. Peki 13 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları açıklandı mı? Hangi program birinci oldu? 13 Temmuz Perşembe reytingleri nasıl şekillendir?

6 Temmuz 2023 Perşembe reyting sonuçları

TOTAL

Geçtiğimiz hafta salı günü Total’de en çok reytingi alan ilk program TRT 1’in yaz dizilerinden “Kendi Düşen Ağlamaz” oldu. İkinci sırada Fox’ta yayınlanan “Gülcemal”, üçüncü sırada ise TV8’in beğenilen yemek ve yarışma programı “MasterChef All Star” programı yer aldı.

AB

6 Temmuz Perşembe reytinglerinde AB grubunda ise ilk sırayı yine “Kendi Düşen Ağlamaz” dizisi alırken ikinci sırada “Ya Çok Seversen” dizisi üçüncü sırada ise “MasterChef All Star” yer aldı.

13 Temmuz 2023 Perşembe günü yayınlanan programların izlenme oranlarını içeren reyting sonuçları bir sonraki gün yayınlandığında haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Ali Birerdinç

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.