16 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Menüsü, Yemekleri ve Puanları [Fergane Mehdiyeva]

16 Eylül Çarşamba Zuhal Topal’la Sofrada Menüsü, Yemekleri ve Puanları [Fergane Mehdiyeva]
Yeni sezonunda da ağırladığı kayınvalideler ve gelinlerle adından söz ettirmeyi sürdüren Zuhal Topal'la Sofrada'nın pazartesi günü başlayan haftasında üçüncü gününe gelindi. Bugün hafta birinciliğini elde etmek için çabalayacak isim Fergane Mehdiyeva oldu. Kayınvalidesi Sadet Mehdiyeva ile mutfağa girecek olan Azerbaycanlı yarışmacının tek hedefi 15 bin lira. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada'da 16 Eylül Çarşamba günü yarışan Fergane Mehdiyeva'nın yemekleri, menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.

Pazartesi günü Cansu Gülmez Gürgen ile başlayan Zuhal Topal'la Sofrada'nın yeni haftasında dün Sevinç Erkoç yarışmıştı. Bugün ise sıra üçüncü güne geldi. Mutfağa girecek isim Azerbaycanlı gelin Fergane Mehdiyeva oldu. Performansı merakla beklenen genç gelin kendisine verilen sürede en az 30 puan almak zorunda. Bunun için işi hiç de kolay değil. Peki, Zuhal Topal’la Sofrada'da 16 Eylül Çarşamba günü yarışan Fergane Mehdiyeva'nın yemekleri, menüsü ve puanları haberimizde yer alıyor.
 


Zuhal Topal'la Sofrada 433. bölüm fragmanı

Fergane Mehdiyeva ve kayınvalidesi Sadet Mehdiyeva yarışacağı 16 Eylül 2020 Çarşamba Zuhal Topal'la Sofrada 433. bölüm fragmanı haberimizde yer almıştır. Yeni haftanın ikinci bölümünde büyük bir coşku yaşanacak. Birbirinden iddialı beş gelin ve kayınvalide tanıtılıyor. Pazartesiden itibaren lezzet savaşı verilecek. Kayınvalideler ve gelinler hakları olan puanları almak istiyor. Fergane Hanım'ın yemekleri de kayınvalidelere verdiği cevaplar da çok konuşulacak!

zuhal topal'la sofrada cansu gülmez gürgen

zuhal topal'la sofrada sevinç erkoç

zuhal topal'la sofrada Bergane mehdiyeva

zuhal topal'la sofrada begüm yavuz arslan

zuhal topal'la sofrada fatma nur erdoğan
 

Cansu Gülmez Gürgen elendi!

Pazartesi günü başlayan yeni hafta heyecanıyla ekranlara gelen Zuhal Topal'la Sofrada'nın ilk yarışmacısı Cansu Gülmez Gügen'di. 19 puanla sırasını tamamlayan genç gelin, Sevinç Erkoç'un 30 puan almasıyla elenen ilk yarışmacı oldu. Diğer yandan bugün yarışacak olan Fergane Mehdiyeva en az 30-31 puan almak zorunda. Aksi takdirde o da elenecek. Eğer bunu başarabilirse perşembe ve cuma günü yarışacak rakibelerinden birinin kendisinden fazla puan almaması gerekiyor.
 


Fergane Mehdiyeva kaç puan aldı? Zuhal Topal bugün kaç puan verdi?

Üçüncü gün yarışacak olan Fergane Mehdiyeva'un puanları merakla bekleniyor. Yeni haftanın ikinci bölümü olmasıyla birlikte ekstra bir sabırsızlık söz konusu. Kendisinin alacağı puanları haberimizde görebilirsiniz.


Fergane Mehdiyeva hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Sofrada'nın 3. sezonunda bu hafta mutfağa girecek  üçüncü isim olan Fergane Mehdiyeva yemekleri hem kendi hem de yarışmanın kaderini belirleyecek. Alacağı fazladan her puanın kilit noktası yapacağı yemekler ve hazırlayacağı menü. Sunumlarıyla da hem Zuhal Topal hem de kayınvalidelerden tam not almak amacında olan Fergane Hanım'ın menüsü haberimize ekleyecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.