2 Ekim Cuma Emanet 20. bölüm izle

2 Ekim Cuma Emanet 20. bölüm izle
Karamel Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği Emanet, 20. bölümü ile 2 Ekim Cuma günü Kanal 7'deki yerini aldı. Yaman, Selim'in yanına gittiğini gördüğü Seher'i dükkandan çekip çıkartmaya gelmiştir. İkbal'in yeni oyunu onları etkileyecek mi? Yusuf'un doğum gününde neler oldu? Emanet 20. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Baş rollerini Halil İbrahim Ceyhan ve Sıla Türkoğlu'nun paylaştığı Kanal 7'nin yeni dizisi Emanet'te bir haftanın daha sonuna gelindi. Yeğenleri Yusuf için amansız bir mücadeleye giren Seher ve Yaman'ın hikayesinde artık durum hiç de beklenmeyen bir yöne doğru gitmiştir. Kadınlara güvenmeyen Yaman, Seher'deki cevheri fark ettikten sonra bambaşka biri olmuştur. Ama bunu belli etmez. Sürekli onu düşünür. Seher de elinden geldiğince ona yardım etmeyi ister. İkilinin aşk perdesinin aralanması bekleniyor. Emanet 20. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.


 

Emanet 20. bölümde neler yaşandı?

Emanet’te bu akşam Yaman, Yusuf’un doğum gününde Seher’i başka yerde görünce çok öfkelenir. Yusuf’un doğum gününde Seher’i Selim’in lokantasında bulan Yaman’ın tepkisi büyük olur. İkbal ve Zuhal’in kurduğu plan, hiç tahmin etmedikleri bir sonuca sebep olur. Hiç tanımadığı bir adamı bayıltan Kiraz, bu beladan hiç de kolay kurtulamayacaktır. Ali, Kiraz’ı bekleyen tehlikeyi fark ettiğinde ne yapacağını bilemez. Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.



emanet 21. bölüm izle


Emanet 20. bölüm izle

Emanet’in yeni bölümü binlerce kişi tarafından izlenmek isteniyor. Hafta sonu olması sebebiyle bu sayı daha da fazlalaşıyor. Yaman ve Seher'in aşk hikayesini izleyebilmek için birçok yöntem bulunmaktadır.


Kanal 7 web sitesi: Emanet'in yayınlandığı Kanal 7'nin web sitesinde hem önceki bölümleri hem de yeni bölümü canlı olarak izleyebilirsiniz.

Kanal 7 Youtube kanalı: Binlerce abonesi bulunan Kanal 7'nin Youtube kanalında hem önceki hem yeni bölümleri bulabilir ve fragmanları seyredebilirsiniz.

Yemin Youtube kanalı: Kanal kadar dizinin de Youtube kanalıd bulunmaktadır.

izle7.com: Kanal 7'nin video sitesi de Emanet ile ilgili tüm videoları ve bölümleri barındırmaktadır.

Dailymotion: Dünyanın en çok kullanılan video sitelerinden biri olan Dailymotion'da da tüm bölümleri ve fragmanlar bulabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.