2022 Formula 1 (F1) Bahreyn yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Bahreyn yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de yeni sezon başlıyor. 10 markanın sahip olduğu 20 pilot ile birlikte ortak olacağı amansız sezonun ilk yarışı Bahreyn'de gerçekleştirilecek. Milyonları ekran başına kilitleyecek organizasyon için öncelikle bugün sıralama turları gerçekleştirilecek. Antrenman turlarının ardından başlayacak pole pozisyonu mücadelesi hız tutkunları tarafından ilgiyle seyredilecek. 2022 Formula 1 (F1) Bahreyn yarışı sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle al

Geçtiğimiz sezon Max Verstappen'in mucizevi şekilde elde ettiği birinciliği ile unutulmaz bir şampiyonluk kazandığı Formula 1'de 21 yarışlık yeni heyecan başlıyor. Ortadoğu'da bulunan Bahreyn'de gerçekleştirilecek olan yeni sezonun ilk yarışı için milyonlarca kişi ekran başında bu heyecana ortaklık edebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Yarış öncesinde sıralama turları da ilgiyle izlenecek. 2022 Formula 1 (F1) Bahreyn yarışı sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen


 

Bahreyn GP sıralama turları saat kaçta?

Dün hazırlık turları ile başlayan ve bugün de devam edecek heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Bahreyn GP'de sıralama turları bugün saat 15.00'te başlayacak. Yayın haklarını elinde bulunduran S Sport'un yanı sıra F1 TV de bu zorlu etabı canlı yayınlayacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.