2022 Formula 1 (F1) Miami GP yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Miami GP yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Türkiye ve dünyada milyonları ekran başına kilitleyen Formula 1'de Miami GP heyecanı yaşanıyor. Dün başlayan antrenman turları bugün de devam etti ve sıra sıralama turlarına geldi. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun amansız rekabetine sahne olacak zorlu mücadelenin ardından pole pozisyonunu kazanan isim belirlenecek. Seyirciler de araştırmalarda bulunarak yayın bilgilerini öğrenmek istiyor. 2022 Formula 1 (F1) Miami GP yarışı sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle alternatifleri haberimiz

Yayınlandığı her hafta milyonlarca kişiyi ekran başına kiliyleyen Formula 1'de yeni bir yarış heyecanı daha yaşanıyor. Antrenmanlar sona erdi. İki gündür yapılan hazırlıkların ardından da sıralama turları gerçekleştirilecek. Pole pozisyonunu elde etmek isteyen 20 pilot en hızlı turu atabilmek adına motorlarını çalıştıracak Saat farkı nedeniyle Miami GP'nin sıralama turlarının ne zaman başlayacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor.. Peki, Formula 1 2022 Miami Grand Prix'i (yarışı), antrenman ve sıralama saat kaçta ve hangi kanalda? Miami GP sıralama turları izle alternatifleri bu sayfada yer alıyor. Detayları haberimizde okuyabilirsiniz.


 

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen


 

Miami GP sıralama turları saat kaçta?

Dün hazırlık turları ile başlayan ve bugün de devam edecek heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Miami GP'de sıralama turları bugün saat 20.00'de başlayacak. Yayın haklarını elinde bulunduran S Sport'un yanı sıra F1 TV de bu zorlu etabı canlı yayınlayacak.

GÜN ETKİNLİK SAAT YAYIN
5 Mayıs Perşembe Basın Toplantısı Açıklanmadı Formula 1 Official
6 Mayıs Cuma 1. Antrenman Turu 21.30 S Sport Plus
7 Mayıs Cumartesi 2. Antrenman Turu 00.30 S Sport Plus
7 Mayıs Cumartesi 3. Antrenman Turu 20.00 S Sport2 ve S Sport Plus
7 Mayıs Cumartesi Sıralama Turları 23.00 S Sport1 ve S Sport Plus
8 Mayıs Pazar F1 Miami GP Yarışı 22.30 S Sport2 ve S Sport Plus

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.