2022 Formula 1 (F1) Monaco (Monako) GP yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle

2022 Formula 1 (F1) Monaco (Monako) GP yarışı sıralama turları canlı izle | S Sport canlı izle
Motor sporları organizasyonlarının zirvesinde bulunan Formula 1'de yeni hafta tüm heyecanıyla sürüyor. 10 markanın 20 pilotla birlikte verdiği amansız mücadelede gözler Monako'ya çevrildi. Milyonlarca kişi ekran başına kilitlenerek izleyeceği yarış öncesinde sıralamanın nasıl gerçekleşeceğini merakla bekliyor. Leclerc'in en hızlı tura imza attığı evinde liderlik için yarışacağı Monako GP'de Ferrari ikinci basamağı almayı da başardı. Üçüncü sırada ise Max Verstappen var. Geçtiğimiz hafta da aynısı yaşanmış v

Katalunya GP'den sonra Formula 1'de Avrupa macerası devam ediyor. Dün başlayan antrenmanların bugün de devam edeceği etaplar sonrası sıralama turları gerçekleştirilecek. 20 pilot kullandıkları araçlarla birlikte pole pozisyonunu almaya çalışacak. Hız tutkunları da Monako'da yaşanacak heyecana tanıklık edebilmek adına yayın bilgilerini araştırıp öğrenmek istiyor. 2022 Formula 1 (F1) Monaco (Monako) GP yarışı sıralama turları canlı izle seçenekleri ve S Sport canlı izle alternatifleri haberimizde.


 

S Sport nasıl canlı izlenir?

Cuma gününden itibaren yapılan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

max verstappen


 

Monako GP sıralama turları saat kaçta?

Dün hazırlık turları ile başlayan ve bugün de devam edecek heyecanıyla izleyenleri ekran başına kilitleyen Monako GP'de sıralama turları bugün saat 17.00'de başlayacak. Yayın haklarını elinde bulunduran S Sport'un yanı sıra F1 TV de bu zorlu etabı canlı yayınlayacak.


 

F1 MONAKO GP 2022 ANTRENMAN TURLARI, SIRALAMA TURLARI VE YARIŞ SAAT KAÇTA?

F1 Monako GP, aynı zamanda bir prenslik olan Monako şehrinde gerçekleştiriliyor. Formula 1’in efsanevi yarışlarından olan Monako GP, bir cadde yarışı olması nedeniyle daha da heyecanlı geçiyor. Bu hafta sonu heyecan 27 Mayıs Cuma günü, Türkiye zamanına göre öğleden sonra ve akşamüstüne denk gelen antrenman turlarıyla başlıyor. Yarış ise 29 Mayıs Pazar günü öğleden sonra düzenlenecek.


1. Antrenman Turları 
27 Mayıs Cuma,
TSİ 15.00

2. Antrenman Turları
27 Mayıs Cuma,
TSİ 18.00

3. Antrenman Turları
28 Mayıs Cumartesi,
TSİ 14.00

Sıralama Turları
28 Mayıs Cumartesi,
TSİ 17.00

F1 Monako GP
29 Mayıs Pazar,
TSİ 16.00

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.